Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negroni FC Barmario
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapio speelt de bal door. Uboldi is nu in balbezit. Uboldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negroni FC - Barmario 0:1

11e minuut.
Pietramale geeft de bal voor. Inworp. Mascella met een snelle inworp. Napelli rent richting de bal. Napelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottin passt de bal in één keer door. Caggeci rent richting de bal. Uboldi onderschept slim de pass. Uboldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negroni FC - Barmario 0:2

21e minuut.
Napelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Aia rent richting de bal. Napelli is nu in balbezit. Napelli draait met de bal, schiet en ... Salierno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negroni FC - Barmario 1:2

25e minuut.
Caggeci geeft de bal voor. Inworp. Cagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapio rent richting de bal. Sapio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araldi met een sublieme pass. Mascella rent richting de bal. Mascella passt de bal zonder na te denken. Aluigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aluigi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Negroni FC - Barmario 2:2

32e minuut.
Fecarotta onderschept slim de pass. Fecarotta geeft de bal voor. Klungelig pakt Gellio de bal. Uboldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uboldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negroni FC - Barmario 2:3

37e minuut.
Pavich passt de bal in één keer door. Napelli rent richting de bal. Napelli speelt de bal door. Aluigi rent richting de bal. Aluigi draait met de bal, schiet en ... Salierno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negroni FC 44%, Barmario 56%.
Negroni FC - Barmario 2:3

46e minuut.
Napelli passt de bal in één keer door. Aluigi rent richting de bal. Mottin is nu in balbezit. Aluigi verovert de bal door een tackle van achteren. Aluigi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Negroni FC - Barmario 3:3

52e minuut.
Pavich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavich geeft de bal voor. Daar is Cillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aluigi onderschept slim de pass. Aluigi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mascella passt de bal met de wreef. Sapio is nu in balbezit. Racano begaat een overtreding. Racano krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Doeltrap. Gellio trapt de bal weg van het doel. Dell`Aia kopt de bal weg. Uboldi rent richting de bal. Uboldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negroni FC - Barmario 3:4

83e minuut.
Napelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossian is nu in balbezit. Aluigi verovert de bal door een tackle van achteren. Aluigi haalt uit met een fantastische trap. Salierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Negroni FC - Barmario 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negroni FC 45%, Barmario 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negroni FC - Barmario 4:4