Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.011
  • Stadion: La Panca
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1176
Roccia Larga Mezcalitos
5D1W2SR Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 16.1
tragisch Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mussomeli met de inworp. Roncarolo geeft een lange en hoge pass. Birindelli kopt de bal weg. Masselli is nu in balbezit. Masselli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birindelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncarolo speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mussomeli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roncarolo de bal. Ricketts is nu in balbezit. Masselli onderschept slim de pass. Masselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 65%, Mezcalitos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roccia Larga - Mezcalitos 0:0

48e minuut.
Masselli is nu in balbezit. Roncarolo is nu in balbezit. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarolo rent richting de bal. Roncarolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ricketts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mussomeli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Masselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nikolopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birindelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncarolo rent richting de bal. Roncarolo schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Manfrin geeft een hoge lob. Vanini met een sublieme pass. Klungelig pakt Margutti de bal. Margutti verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Hajba de bal onder controle te krijgen. Tassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tassi trapt de bal weg van het doel. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarolo onderschept slim de pass. Roncarolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Andreasyan probeert de bal met de borst te controleren. Masselli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bâtă. Masselli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Masselli kan niet meer verder spelen. Alboini komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Birindelli heeft problemen om de bal te vangen. Birindelli passt de bal met de wreef. Roncarolo rent richting de bal. Alboini is nu in balbezit. Alboini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vanini passt de bal met de wreef. Vatinno is nu in balbezit. Vatinno met een sublieme pass. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 60%, Mezcalitos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roccia Larga - Mezcalitos 0:0