Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cosacchia gentedimare
442 mio Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten adequate
poor Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Fontaine speelt de bal door. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten probeert naar een medespeler te passen. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Colonnese is nu in balbezit. Colonnese geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garbari de bal. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Riggione de bal. Caiffa rent richting de bal. Riggione begaat een overtreding. Riggione krijgt een gele kaart. Caiffa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salpietra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seyirten maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - gentedimare 1:0

20e minuut.
Simini verovert de bal door een tackle van achteren. Simini geeft de bal voor. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Gallazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cosacchia - gentedimare 1:1

25e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Fontaine passt de bal met de wreef. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - gentedimare 2:1

25e minuut.
Klungelig pakt Rado de bal. Seyirten verovert de bal door een tackle van achteren. Passarini rent richting de bal. Seyirten verovert de bal door een tackle van achteren. Seyirten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - gentedimare 3:1

29e minuut.
Larussa passt de bal met de wreef. Salpietra rent richting de bal. Rado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rado krijgt een gele kaart. Salpietra raakt geblesseerd tijdens het duel. Salpietra met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Larussa geeft een lange en hoge pass. Gastaldelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldelli passt de bal in één keer door. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Salpietra passt de bal zonder na te denken. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten passt de bal in één keer door. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - gentedimare 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 34%, gentedimare 66%.
FC Cosacchia - gentedimare 4:1

46e minuut.
Seyirten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scornaienchi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ciampi is nu in balbezit. Larussa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciampi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gastaldelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riggione heeft problemen om de bal te vangen. Scornaienchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scornaienchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

47e minuut.
Viotto rent richting de bal. Viotto geeft een hoge lob. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Gallazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Colonnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Colonnese met een sublieme pass. Klungelig pakt Fontaine de bal. Scornaienchi rent richting de bal. Scornaienchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Scornaienchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cappelletto komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ginosa geeft een hoge lob. Caiffa rent richting de bal. Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa onderschept slim de pass. Caiffa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiffa met de inworp. Salpietra met een sublieme pass. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Cappelletto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ginosa. Cappelletto raakt geblesseerd tijdens het duel. Ginosa speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Colonnese neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salpietra geeft de bal voor. Caiffa heeft problemen om de bal te vangen. Caiffa speelt de bal door. Fontaine is nu in balbezit. Fontaine schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 32%, gentedimare 68%.
FC Cosacchia - gentedimare 4:1