Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festagrande Athletic Bilboa
Normal Tactiek ONE PIECE!!!
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Zennaro met de inworp. Sberna rent richting de bal. Bartocciniacci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sberna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sberna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Val met een snelle inworp. Daar is Tucceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucceri speelt de bal door. Careri rent richting de bal. Careri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Agnellutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnellutti geeft een lange en hoge pass. Tardivi speelt de bal door. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Bloise trapt de bal weg. Daar is Tucceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Bloise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sberna rent richting de bal. Canavese verovert de bal door een tackle van achteren. Canavese geeft een lange en hoge pass. Careri rent richting de bal. Careri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tardivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:1

29e minuut.
Tucceri is nu in balbezit. Tucceri geeft een hoge lob. Tarantino kopt de bal weg. Careri is nu in balbezit. Careri schiet op doel. Bloise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Turcato geeft een lange en hoge pass. Daar is Biancofiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri rent richting de bal. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Turcato bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcato geeft een lange en hoge pass. Careri springt en kopt de bal. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:2

37e minuut.
Val geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tarantino de bal. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi haalt uit met een fantastische trap. Bloise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tucceri probeert de bal met de borst te controleren. Tucceri passt de bal met de wreef. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tucceri probeert de bal met de borst te controleren. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Tardivi heeft problemen om de bal te vangen. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:3

44e minuut.
Agnellutti geeft een lange en hoge pass. Tarantino kopt de bal weg. Careri is nu in balbezit. Careri schiet op doel. Bloise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 67%, Athletic Bilboa 33%.
Festagrande - Athletic Bilboa 0:4

49e minuut.
Tarantino is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Val zal de hoekschop nemen. Tucceri geeft een hoge lob. Careri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:5

50e minuut.
Careri rent richting de bal. Careri geeft een lange en hoge pass. Soressa heeft problemen om de bal te vangen. Careri is nu in balbezit. Careri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Soressa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Val met de inworp. Tucceri heeft problemen om de bal te vangen. Tucceri geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Tarantino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Loche de bal onder controle te krijgen. Tucceri met een sublieme pass. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap. Bloise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:6

71e minuut.
Del monte geeft een lange en hoge pass. Daar is Turcato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sberna. Sberna krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri passt de bal in één keer door. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino draait met de bal, schiet en ... Bloise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:7

76e minuut.
Tucceri rent richting de bal. Val rent richting de bal. Val geeft een hoge lob. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tucceri geeft een lange en hoge pass. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri passt de bal in één keer door. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Agnellutti is nu in balbezit. Agnellutti geeft de bal voor. Tardivi kopt de bal weg. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Careri rent richting de bal. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:8

82e minuut.
Careri kopt de bal weg. Tucceri rent richting de bal. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Careri de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Careri probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:9

84e minuut.
Loche kopt de bal weg. Agnellutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnellutti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Careri de bal. Careri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Val is nu in balbezit. Val geeft een hoge lob. Careri rent richting de bal. Careri draait met de bal, schiet en ... Bloise probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - Athletic Bilboa 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 79%, Athletic Bilboa 21%.
Festagrande - Athletic Bilboa 0:10