Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maffe FC 2024 Atletico Barzotto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Osvaldo onderschept slim de pass. Simioni verovert de bal door een tackle van achteren. Sabbadini onderschept slim de pass. Laviano onderschept slim de pass. Laviano draait met de bal, schiet en ... Fanzini bokst de bal weg.

32e minuut.
Baccinetti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Simioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Osvaldo geeft de bal voor. Inworp. Montargento met een snelle inworp. Simioni rent richting de bal. Simioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maffe FC 2024 67%, Atletico Barzotto 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maffe FC 2024 - Atletico Barzotto 0:0

46e minuut.
Battipaglia geeft een lange en hoge pass. Turato heeft problemen om de bal te vangen. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Rai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maffe FC 2024 - Atletico Barzotto 1:0

71e minuut.
Sabbadini speelt de bal door. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Battipaglia rent richting de bal. Schembri onderschept slim de pass. Schembri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Palma is nu in balbezit. Turato begaat een overtreding. Palma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cecchini komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maffe FC 2024 - Atletico Barzotto 2:0

83e minuut.
Laviano speelt de bal door. Daar is Simioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simioni probeert naar een medespeler te passen. Bonino is nu in balbezit. Bonino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maffe FC 2024 57%, Atletico Barzotto 43%.
Maffe FC 2024 - Atletico Barzotto 2:0