Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.013
  • Stadion: XyZeR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2721
XyZeR MalaguitaCF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ghilardini is nu in balbezit. Salvà onderschept slim de pass. Salvà geeft een hoge lob. Vialardi rent richting de bal. Vialardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - MalaguitaCF 0:1

9e minuut.
Vialardi probeert de bal met de borst te controleren. Pratellesi is nu in balbezit. Vialardi onderschept slim de pass. Vialardi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cerasa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Salvà de bal. Ghilardini is nu in balbezit. Salvà begaat een overtreding. Salvà krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matarazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Matarazzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pizzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzati haalt uit met een fantastische trap. Giachetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ritorto is nu in balbezit. Ritorto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cerasa de bal. Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi draait met de bal, schiet en ... Ielardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cerasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vialardi rent richting de bal. Vialardi draait met de bal, schiet en ... Ielardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XyZeR - MalaguitaCF 0:2

21e minuut.
Giorgetti met een snelle inworp. Casoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovaldi probeert naar een medespeler te passen. Pizzati rent richting de bal. Pizzati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Matarazzi rent richting de bal. Matarazzi geeft de bal voor. Giorgetti kopt de bal weg. Pizzati is nu in balbezit. Pizzati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Regazzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Casoli onderschept slim de pass. Casoli probeert naar een medespeler te passen. Ritorto is nu in balbezit. Ritorto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mezzorotolo kopt de bal weg. Ritorto heeft problemen om de bal te vangen. Regazzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritorto onderschept slim de pass. Ritorto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XyZeR 53%, MalaguitaCF 47%.
XyZeR - MalaguitaCF 0:2

57e minuut.
Iovaldi rent richting de bal. Iovaldi passt de bal zonder na te denken. Matarazzi speelt de bal door. Pizzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzati schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Matarazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Matarazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ceschini met de inworp. Ritorto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XyZeR 35%, MalaguitaCF 65%.
XyZeR - MalaguitaCF 0:2