Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aculeo Malachim
Normal Tactiek 442-pro3
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 8.3
average Schieten hopeless
poor Passen tragic
poor Verdedigen tragic


10e minuut.
Badessa geeft de bal voor. Klungelig pakt Raggiotto de bal. Jonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto onderschept slim de pass. Raggiotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kannelis verovert de bal door een tackle van achteren. De Flandre met een sublieme pass. Keith heeft problemen om de bal te vangen. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ravegnani onderschept slim de pass. Ravegnani passt de bal in één keer door. Giusti rent richting de bal. Giusti geeft de bal voor. Daar is Einar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Raggiotto probeert de bal met de borst te controleren. Sikharulidze rent richting de bal. Raggiotto onderschept slim de pass. Raggiotto schiet op doel. Duménigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculeo - Malachim 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculeo 20%, Malachim 80%.
Aculeo - Malachim 1:0

62e minuut.
Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. Milewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giusti zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ravegnani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hügli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone begaat een overtreding. Bellone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculeo 41%, Malachim 59%.
Aculeo - Malachim 1:0