Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malachim Aculeo
442-pro3 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
5.7 gemiddelde waardering 23.4
hopeless Schieten average
tragic Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen poor


1e minuut.
Bellone verovert de bal door een tackle van achteren. Bellone geeft een hoge lob. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. Duménigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Aculeo 0:1

6e minuut.
Pedrinelli geeft een hoge lob. De Flandre kopt de bal weg. Giusti controleert de bal met de borst. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Einar bereikt de bal nog maar net als eerste. Einar geeft de bal voor. Abatangelo controleert de bal met de borst. Abatangelo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bellone geeft een hoge lob. Giusti is nu in balbezit. Giusti geeft de bal voor. Scarpello is nu in balbezit. Scarpello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hügli rent richting de bal. Bellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone geeft een lange en hoge pass. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Aculeo 0:2

26e minuut.
Ravegnani rent richting de bal. Ravegnani speelt de bal door. Sikharulidze rent richting de bal. Raggiotto onderschept slim de pass. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giusti kopt de bal weg. Sikharulidze is nu in balbezit. Raggiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Duménigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Aculeo 0:3

40e minuut.
Raggiotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Mitri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 60%, Aculeo 40%.
Malachim - Aculeo 0:3

46e minuut.
Giusti speelt de bal door. Pedrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinelli passt de bal zonder na te denken. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Scarpello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Einar. Einar krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De Flandre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Flandre passt de bal in één keer door. Scarpello bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusti is nu in balbezit. Giusti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 64%, Aculeo 36%.
Malachim - Aculeo 0:3