Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sequoia FC Magick One
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Luparini probeert naar een medespeler te passen. Buzzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessotto begaat een overtreding. Pessotto krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Buzzotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzotta passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Allighieri de bal onder controle te krijgen. Filpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sequoia FC - Magick One 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sequoia FC 50%, Magick One 50%.
Sequoia FC - Magick One 0:1

60e minuut.
Inworp. Pessotto met een snelle inworp. Toro is nu in balbezit. Bandieri verovert de bal door een tackle van achteren. Bandieri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sagarriga speelt de bal door. Luparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luparini geeft een lange en hoge pass. Masseroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masseroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Allighieri is nu in balbezit. Sagarriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagarriga passt de bal in één keer door. Filpi is nu in balbezit. Filpi draait met de bal, schiet en ... Volpini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Luparini geeft een lange en hoge pass. Buzzotta kopt de bal weg. Filpi rent richting de bal. Filpi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sequoia FC - Magick One 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sequoia FC 45%, Magick One 55%.
Sequoia FC - Magick One 0:2