Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davspa United MonteVelino Sporting Club
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Taiani passt de bal zonder na te denken. Drastík rent richting de bal. Cerqueto verovert de bal door een tackle van achteren. Belluto verovert de bal door een tackle van achteren. Belluto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Seveso trapt de bal weg. Baldrighi kopt de bal weg. Vitale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Bacconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 1:0

7e minuut.
Porchera is nu in balbezit. Drastík verovert de bal door een tackle van achteren. Drastík speelt de bal door. Belluto is nu in balbezit. Belluto draait met de bal, schiet en ... Guadalupi bokst de bal weg.

13e minuut.
Rizzuti is nu in balbezit. Aglietti onderschept slim de pass. Aglietti geeft de bal voor. Belluto rent richting de bal. Belluto schiet op doel. Guadalupi bokst de bal weg. Belluto is nu in balbezit. Belluto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 1:1

23e minuut.
Archetti onderschept slim de pass. Archetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerqueto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bettin is nu in balbezit. Bettin geeft een lange en hoge pass. Faccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davspa United 53%, MonteVelino Sporting Club 47%.
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt D`Aquino de bal. Taiani is nu in balbezit. Taiani speelt de bal door. Belluto is nu in balbezit. Belluto haalt uit met een fantastische trap. Guadalupi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 2:2

49e minuut.
Cerqueto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zerbino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drastík probeert de bal met de borst te controleren. Drastík schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
D`Aquino geeft de bal voor. Vitale heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini schiet op doel. Bacconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baldrighi rent richting de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldrighi begaat een overtreding. Baldrighi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Faccioli rent richting de bal. Faccioli geeft een hoge lob. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Bacconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitale geeft de bal voor. Drastík kopt de bal weg. Zerbino rent richting de bal. Zerbino passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baldrighi onderschept slim de pass. Archetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Baldrighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldrighi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 3:2

79e minuut.
Lesizza probeert naar een medespeler te passen. Drastík rent richting de bal. Porchera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porchera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davspa United 49%, MonteVelino Sporting Club 51%.
Davspa United - MonteVelino Sporting Club 3:2