Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Torino Abellinum
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


16e minuut.
Galluzzi trapt de bal weg van het doel. Lotito controleert de bal met de borst. Lotito speelt de bal door. Bampa is nu in balbezit. Bampa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Abellinum 0:1

21e minuut.
Feo rent richting de bal. Passerini onderschept slim de pass. Passerini passt de bal met de wreef. Bampa rent richting de bal. Bampa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Abellinum 0:2

23e minuut.
Papagni passt de bal met de wreef. Riboli rent richting de bal. Met opzet legt Prisco zijn tegenspeler op de grond. Prisco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Altobelli verovert de bal door een tackle van achteren. Manoni verovert de bal door een tackle van achteren. Manoni passt de bal in één keer door. Feo is nu in balbezit. Feo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Papagni geeft een lange en hoge pass. Cramar heeft problemen om de bal te vangen. Bampa rent richting de bal. Bampa schiet op doel. Galluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Abellinum 0:3

34e minuut.
Nicolazzi rent richting de bal. Papagni verovert de bal door een tackle van achteren. Bampa rent richting de bal. Papagni rent richting de bal. Papagni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prisco rent richting de bal. Prisco geeft een hoge lob. Bampa is nu in balbezit. Bampa draait met de bal, schiet en ... Galluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Passerini onderschept slim de pass. Stanboglis onderschept slim de pass. Stanboglis passt de bal in één keer door. Riboli is nu in balbezit. Riboli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 64%, Abellinum 36%.
Juve Torino - Abellinum 0:3

48e minuut.
Prisco rent richting de bal. Riboli onderschept slim de pass. Riboli met een sublieme pass. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Papagni passt de bal zonder na te denken. Lotito is nu in balbezit. Buzzotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lotito raakt geblesseerd tijdens het duel. Lotito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 52%, Abellinum 48%.
Juve Torino - Abellinum 0:3