Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 18:32
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.016
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16488
Batencuzena SATANA
O-O-E Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 19.5
incredible Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Longobardi de bal. Camrković rent richting de bal. Camrković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bedini rent richting de bal. Bedini geeft een hoge lob. Aimoni heeft problemen om de bal te vangen. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 1:0

9e minuut.
Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković rent richting de bal. Camrković speelt de bal door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 2:0

10e minuut.
Inworp. Strempel met een snelle inworp. Barnabò bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli schiet op doel. Masier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cuzzo speelt de bal door. Vespucci rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 3:0

12e minuut.
Tripi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli onderschept slim de pass. Castelli met een sublieme pass. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 4:0

13e minuut.
Aimoni rent richting de bal. Aimoni passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bedini zal de hoekschop nemen. Castelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 5:0

14e minuut.
Barnabò passt de bal met de wreef. Castelli probeert de bal met de borst te controleren. Barnabò is nu in balbezit. Castelli onderschept slim de pass. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Masier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tripi. Castelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusmão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castelli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão speelt de bal door. Camrković heeft problemen om de bal te vangen. Castelli rent richting de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fascilla geeft de bal voor. Camrković kopt de bal weg. Daar is Barnabò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 6:0

23e minuut.
Cuzzo rent richting de bal. Cuzzo geeft de bal voor. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Masier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cuzzo passt de bal zonder na te denken. Camrković heeft problemen om de bal te vangen. Aimoni rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 7:0

32e minuut.
Bedini verovert de bal door een tackle van achteren. Bedini geeft een hoge lob. Aimoni heeft problemen om de bal te vangen. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão passt de bal zonder na te denken. Bedini speelt de bal door. Castelli rent richting de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 8:0

36e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal met de wreef. Strempel geeft de bal voor. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 9:0

37e minuut.
Barnabò bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel onderschept slim de pass. Strempel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Castelli de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 10:0

38e minuut.
Aimoni geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Strempel zal de hoekschop nemen. Camrković maakt een snoekduik en kopt de bal. Masier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 11:0

40e minuut.
Strempel met de inworp. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 12:0

41e minuut.
Klungelig pakt Strempel de bal. Strempel geeft een lange en hoge pass. Camrković speelt de bal door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel. Masier bokst de bal weg. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 13:0

43e minuut.
Longobardi speelt de bal door. Barnabò heeft problemen om de bal te vangen. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Camrković probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 21%, SATANA 79%.
Batencuzena - SATANA 14:0

47e minuut.
Strempel speelt de bal door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli passt de bal in één keer door. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bedini geeft een lange en hoge pass. Masier met een sublieme pass. Strempel kopt de bal weg. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Masier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 15:0

57e minuut.
Pizzocchero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo passt de bal zonder na te denken. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Bedini met een sublieme pass. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković schiet op doel. Longobardi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 16:0

59e minuut.
Tripi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strempel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Masier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 17:0

64e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Cuzzo onderschept slim de pass. Cuzzo passt de bal met de wreef. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 18:0

64e minuut.
Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Bedini is nu in balbezit. Bedini passt de bal zonder na te denken. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Aimoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

66e minuut.
Gusmão met een snelle inworp. Strempel rent richting de bal. Strempel geeft de bal voor. Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Camrković met een sublieme pass. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Longobardi onderschept slim de pass. Longobardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strempel met de inworp. Gusmão geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barnabò is nu in balbezit. Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão passt de bal in één keer door. Strempel heeft problemen om de bal te vangen. Strempel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aimoni kopt de bal weg. Tripi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strempel rent richting de bal. Strempel geeft de bal voor. Castelli springt en kopt de bal. Masier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Strempel kopt de bal weg. Camrković heeft problemen om de bal te vangen. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Masier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 19:0

79e minuut.
Fascilla met een sublieme pass. Bedini met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ... Masier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 20:0

82e minuut.
Bedini is nu in balbezit. Bedini geeft een lange en hoge pass. Strempel speelt de bal door. Castelli controleert de bal met de borst. Castelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Camrković de bal. Camrković passt de bal in één keer door. Longobardi is nu in balbezit. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli schiet op doel. Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castelli rent richting de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Masier bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bedini zal de hoekschop nemen. Castelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 21:0

86e minuut.
Bedini met een sublieme pass. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Longobardi de bal onder controle te krijgen. Paal! Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo geeft de bal voor. Camrković geeft de bal voor. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão passt de bal in één keer door. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Masier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - SATANA 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 13%, SATANA 87%.
Batencuzena - SATANA 22:0