Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burkittsville ricco Juve Torino
Brodo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 20
good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Frasca Polari rent richting de bal. Frasca Polari geeft de bal voor. Yanal is nu in balbezit. Yanal draait met de bal, schiet en ... Galluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 1:0

4e minuut.
Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski passt de bal met de wreef. Contir probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Benedit onderschept slim de pass. Benedit probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski schiet op doel. Galluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 2:0

11e minuut.
Domeneghini geeft de bal voor. Inworp. Benedit met een snelle inworp. Yanal heeft problemen om de bal te vangen. Yanal geeft een lange en hoge pass. Galluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Trigoso is nu in balbezit. Contir verovert de bal door een tackle van achteren. Contir passt de bal in één keer door. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 3:0

29e minuut.
Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit passt de bal met de wreef. Yanal is nu in balbezit. Yanal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frighi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 4:0

30e minuut.
Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigoso onderschept slim de pass. Contir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanal de bal. Yanal schiet op doel. Galluzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 5:0

34e minuut.
Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski met een sublieme pass. Daar is Yanal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 6:0

35e minuut.
Klungelig pakt Feo de bal. Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benedit de bal. Benedit geeft een hoge lob. Galluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Manuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski speelt de bal door. Yanal rent richting de bal. Yanal haalt uit met een fantastische trap. Galluzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 24%, Juve Torino 76%.
burkittsville ricco - Juve Torino 6:0

46e minuut.
Trigoso passt de bal met de wreef. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski is nu in balbezit. Feo verovert de bal door een tackle van achteren. Feo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Magistro met een harde bal richting middenveld. Contir kopt de bal weg. Klungelig pakt Frighi de bal. Yanal rent richting de bal. Yanal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Trigoso kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blankers met een snelle inworp. Klungelig pakt Frasca Polari de bal. Frasca Polari geeft een hoge lob. Galluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski draait met de bal, schiet en ... Galluzzi bokst de bal weg.

52e minuut.
Frasca Polari is nu in balbezit. Frasca Polari geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Benedit met een snelle inworp. Contir geeft de bal voor. Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanal rent richting de bal. Yanal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 7:0

58e minuut.
Nicolazzi passt de bal zonder na te denken. Blankers is nu in balbezit. Blankers geeft de bal voor. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Contir rent richting de bal. Contir passt de bal met de wreef. Nicolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 8:0

63e minuut.
Yanal rent richting de bal. Yanal geeft de bal voor. Nicolazzi probeert de bal met de borst te controleren. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 9:0

72e minuut.
Nicolazzi trapt de bal weg. Benedit rent richting de bal. Benedit met een sublieme pass. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Contir rent richting de bal. Contir geeft een lange en hoge pass. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Juve Torino 10:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Blankers de bal onder controle te krijgen. Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis passt de bal zonder na te denken. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Riboli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedit rent richting de bal. Benedit passt de bal zonder na te denken. Yanal is nu in balbezit. Yanal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Nicolazzi is nu in balbezit. Nicolazzi geeft een hoge lob. Inworp. Frasca Polari met de inworp. Manuszewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski geeft de bal voor. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski passt de bal met de wreef. Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 22%, Juve Torino 78%.
burkittsville ricco - Juve Torino 10:0