Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANA U.S. Palestrina on the beach
Normal Tactiek TestVitto
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Malagodi geeft een lange en hoge pass. Trupiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabò onderschept slim de pass. Schisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Schisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:1

11e minuut.
Barnabò is nu in balbezit. Schisano onderschept slim de pass. Schisano speelt de bal door. Bonaccorsi is nu in balbezit. Bonaccorsi haalt uit met een fantastische trap. Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
D`Aquino passt de bal met de wreef. Trupiano rent richting de bal. Trupiano met een sublieme pass. Bonaccorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorsi haalt uit met een fantastische trap. Masier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Longobardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facciu is nu in balbezit. Facciu schiet op doel. Masier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:2

28e minuut.
Facciu controleert de bal met de borst. Trupiano is nu in balbezit. Trupiano geeft een lange en hoge pass. Bonaccorsi is nu in balbezit. Bonaccorsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:3

34e minuut.
Gauzzi speelt de bal door. Agnusdei is nu in balbezit. Picollo begaat een overtreding. Agnusdei raakt geblesseerd tijdens het duel. Barnabò met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trupiano kopt de bal weg. Facciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longobardi rent richting de bal. Facciu onderschept slim de pass. Facciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANA 60%, U.S. Palestrina on the beach 40%.
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:3

50e minuut.
Chilelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belfiori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nupiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupiero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bonaccorsi rent richting de bal. Aimoni is nu in balbezit. Bonaccorsi verovert de bal door een tackle van achteren. Facciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Facciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:4

62e minuut.
Schisano kopt de bal weg. Bonaccorsi rent richting de bal. Bonaccorsi passt de bal zonder na te denken. Facciu rent richting de bal. Facciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Malagodi passt de bal met de wreef. Trupiano is nu in balbezit. Trupiano geeft de bal voor. Bonaccorsi rent richting de bal. Bonaccorsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANA 68%, U.S. Palestrina on the beach 32%.
SATANA - U.S. Palestrina on the beach 0:4