Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.020
  • Stadion: Gobbo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
Gobbo Sempre Orzo
4-4-2 quadrato Tactiek 4-3-3 OFF+ALA
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten formidable
average Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Trovato probeert naar een medespeler te passen. Arcelloni is nu in balbezit. Csurka rent richting de bal. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco schiet op doel. Bertinato bokst de bal weg.

3e minuut.
Scafidi verovert de bal door een tackle van achteren. Scafidi probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco schiet op doel. Bertinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:1

6e minuut.
Taggiasco verovert de bal door een tackle van achteren. Taggiasco speelt de bal door. Csurka rent richting de bal. Csurka schiet op doel. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:2

7e minuut.
Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal in één keer door. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:3

8e minuut.
Csurka passt de bal met de wreef. Pes is nu in balbezit. Gamla is nu in balbezit. Gamla geeft een lange en hoge pass. Taggiasco springt en kopt de bal. Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:4

11e minuut.
Fossale verovert de bal door een tackle van achteren. Fossale met een sublieme pass. Gamla met een sublieme pass. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fossale onderschept slim de pass. Piaba geeft de bal voor. Csurka kopt de bal weg. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bertinato trapt de bal weg. Gamla met een sublieme pass. Taggiasco is nu in balbezit. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pes rent richting de bal. Pes passt de bal met de wreef. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:5

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Hiếu met een snelle inworp. Pes speelt de bal door. Csurka rent richting de bal. Csurka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco heeft problemen om de bal te vangen. Taggiasco passt de bal in één keer door. Csurka is nu in balbezit. Csurka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lesmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka draait met de bal, schiet en ... Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:6

19e minuut.
Cammardella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cavallini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csurka onderschept slim de pass. Pes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pes bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka is nu in balbezit. Csurka draait met de bal, schiet en ... Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:7

29e minuut.
Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri is nu in balbezit. Taggiasco verovert de bal door een tackle van achteren. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:8

32e minuut.
Pes passt de bal zonder na te denken. Piaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaba passt de bal in één keer door. Csurka rent richting de bal. Csurka draait met de bal, schiet en ... Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla geeft een hoge lob. Bertulli heeft problemen om de bal te vangen. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertinato probeert naar een medespeler te passen. Trung Hiếu kopt de bal weg. Csurka rent richting de bal. Csurka draait met de bal, schiet en ... Bertinato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kutka rent richting de bal. Gamla onderschept slim de pass. Gamla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Csurka de bal. Csurka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:9

37e minuut.
Csurka rent richting de bal. Pes is nu in balbezit. Pes geeft een hoge lob. Csurka rent richting de bal. Csurka haalt uit met een fantastische trap. Bertinato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Trung Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiếu geeft een hoge lob. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Bertinato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:10

41e minuut.
Cavallini met een sublieme pass. Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco onderschept slim de pass. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gamla passt de bal met de wreef. Trung Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiếu geeft een hoge lob. Pes rent richting de bal. Pes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gobbo 84%, Sempre Orzo 16%.
Gobbo - Sempre Orzo 0:10

46e minuut.
Taggiasco onderschept slim de pass. Taggiasco met een sublieme pass. Csurka is nu in balbezit. Csurka schiet op doel. Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:11

49e minuut.
Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla met een sublieme pass. Csurka kan de bal niet met de borst controleren. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lesmo is nu in balbezit. Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla speelt de bal door. Csurka is nu in balbezit. Csurka schiet op doel. Bertinato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:12

55e minuut.
Csurka onderschept slim de pass. Pes is nu in balbezit. Pes probeert naar een medespeler te passen. Csurka rent richting de bal. Csurka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:13

57e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Pes rent richting de bal. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bertinato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Camana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pes verovert de bal door een tackle van achteren. Pes geeft de bal voor. Klungelig pakt Taggiasco de bal. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Bertinato bokst de bal weg.

62e minuut.
Pes is nu in balbezit. Pes passt de bal zonder na te denken. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:14

65e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Piaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaba onderschept slim de pass. Piaba geeft de bal voor. Paal! Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:15

69e minuut.
Fossale geeft een hoge lob. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco speelt de bal door. Csurka rent richting de bal. Csurka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Puppola komt het veld opgelopen. Seragnoli komt het veld opgelopen. Calderara komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Calderara met een snelle inworp. Lesmo is nu in balbezit. Gamla onderschept slim de pass. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Csurka de bal. Gamla met een sublieme pass. Daar is Taggiasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:16

85e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco met een sublieme pass. Pes is nu in balbezit. Pes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Taggiasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taggiasco passt de bal zonder na te denken. Csurka rent richting de bal. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Seragnoli rent richting de bal. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal met de wreef. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pes probeert naar een medespeler te passen. Csurka heeft problemen om de bal te vangen. Pes is nu in balbezit. Pes haalt uit met een fantastische trap. Daar is Csurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertinato bokst de bal weg. Csurka is nu in balbezit. Csurka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gobbo - Sempre Orzo 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gobbo 81%, Sempre Orzo 19%.
Gobbo - Sempre Orzo 0:17