Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:37
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.020
  • Stadion: Gobbo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9129
Super Tuscan yoyoyoyo FC
pulp Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
formidable Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Marchesotti rent richting de bal. Marchesotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Tavernini de bal. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brendolini speelt de bal door. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 1:0

8e minuut.
Marchesotti geeft een lange en hoge pass. Pascolla rent richting de bal. Balla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pascolla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pascolla kan niet meer verder spelen. Porro komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Zulian is nu in balbezit. Zilio onderschept slim de pass. Zilio passt de bal in één keer door. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tavernini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilio met de inworp. Balla rent richting de bal. Balla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Colasanti heeft problemen om de bal te vangen. Musmarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini onderschept slim de pass. Brendolini geeft een hoge lob. Hedegaard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 2:0

21e minuut.
Colasanti heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard passt de bal zonder na te denken. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 3:0

24e minuut.
Marletta kopt de bal weg. Civetta is nu in balbezit. Civetta geeft een hoge lob. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 4:0

27e minuut.
Daar is Hedegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard probeert naar een medespeler te passen. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 5:0

30e minuut.
Brendolini is nu in balbezit. Brendolini geeft een lange en hoge pass. Sciorto heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap. Seregni bokst de bal weg. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Seregni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Balla speelt de bal door. Brendolini heeft problemen om de bal te vangen. Brendolini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Hedegaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla passt de bal zonder na te denken. Civetta probeert naar een medespeler te passen. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sciorto probeert de bal aan de voet te houden. Chiochia is nu in balbezit. Chiochia met een sublieme pass. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 6:0

45e minuut.
Musmarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini onderschept slim de pass. Brendolini probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tuscan 21%, yoyoyoyo FC 79%.
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 6:0

48e minuut.
Chiochia met de inworp. Brendolini rent richting de bal. Balla met een sublieme pass. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Balla probeert naar een medespeler te passen. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini passt de bal in één keer door. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Seregni trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiochia met een snelle inworp. Brendolini geeft een lange en hoge pass. Colasanti krijgt zijn hoofd ertegen. Seregni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zilio geeft een hoge lob. Sciorto kopt de bal weg. Tavernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti rent richting de bal. Brendolini geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 7:0

63e minuut.
Zilio probeert naar een medespeler te passen. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti passt de bal in één keer door. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seregni trapt de bal weg. Brendolini kopt de bal weg. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 8:0

67e minuut.
Marchesotti kopt de bal weg. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musmarra. Musmarra krijgt een gele kaart. Hedegaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiochia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seregni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Hedegaard de bal onder controle te krijgen. Balla probeert naar een medespeler te passen. Brendolini rent richting de bal. Brendolini schiet op doel. Seregni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 9:0

72e minuut.
Balla heeft problemen om de bal te vangen. Balla met een sublieme pass. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 10:0

74e minuut.
Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendolini passt de bal met de wreef. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti rent richting de bal. Colasanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chiochia onderschept slim de pass. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard passt de bal in één keer door. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seregni probeert naar een medespeler te passen. Balla kopt de bal weg. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 11:0

80e minuut.
Zilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilio geeft een lange en hoge pass. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard schiet op doel. Seregni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 12:0

82e minuut.
Doeltrap. Seregni met een harde bal richting middenveld. Balla kopt de bal weg. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Hedegaard schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 13:0

86e minuut.
Balla met een sublieme pass. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini met een sublieme pass. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti draait met de bal, schiet en ... Seregni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 14:0

87e minuut.
Musmarra is nu in balbezit. Brendolini speelt de bal door. Daar is Zilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilio geeft de bal voor. Hedegaard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Civiello probeert de bal aan de voet te houden. Musmarra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brendolini. Musmarra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Musmarra kan niet meer verder spelen. Engiari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tuscan 14%, yoyoyoyo FC 86%.
Super Tuscan - yoyoyoyo FC 14:0