Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avid76 Sendai
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Borriello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borriello passt de bal met de wreef. Pascolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolini haalt uit met een fantastische trap. Broilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avid76 - Sendai 1:0

9e minuut.
Pinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisati begaat een overtreding. Pinna raakt geblesseerd tijdens het duel. Borriello met een snel genomen vrije trap. Pascolini heeft problemen om de bal te vangen. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolini rent richting de bal. Pascolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avid76 - Sendai 2:0

11e minuut.
Fuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuschi passt de bal zonder na te denken. Cirus rent richting de bal. Cirus haalt uit met een fantastische trap. Leonessa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bilotto rent richting de bal. Bilotto passt de bal in één keer door. Valgolio is nu in balbezit. Pascolini is nu in balbezit. Pascolini schiet op doel. Broilo bokst de bal weg.

22e minuut.
Attuati kopt de bal weg. Pisati heeft problemen om de bal te vangen. Fuschi rent richting de bal. Valgolio verovert de bal door een tackle van achteren. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Galati rent richting de bal. Velardo is nu in balbezit. Galati begaat een overtreding. Galati krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Armellin met een sublieme pass. Cirus rent richting de bal. Drovandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drovandi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Galati passt de bal in één keer door. Cirus is nu in balbezit. Cirus passt de bal met de wreef. Armellin bereikt de bal nog maar net als eerste. Armellin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avid76 - Sendai 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avid76 51%, Sendai 49%.
Avid76 - Sendai 2:1

56e minuut.
Bilotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vedovati komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pinna kopt de bal weg. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio passt de bal in één keer door. Pascolini rent richting de bal. Pascolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vedovati verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovati speelt de bal door. Cirus is nu in balbezit. Cirus draait met de bal, schiet en ... Leonessa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fuschi rent richting de bal. Fuschi passt de bal zonder na te denken. Velardo is nu in balbezit. Armellin onderschept slim de pass. Armellin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avid76 55%, Sendai 45%.
Avid76 - Sendai 2:1