Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salah perchè ti amo Dinamo Targu Ocna
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Merzari is nu in balbezit. Corrias onderschept slim de pass. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Gervasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 0:1

17e minuut.
Corpo geeft de bal voor. Inworp. Tarenzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ballabio passt de bal met de wreef. Romoli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pianu. Pianu krijgt een gele kaart. Romoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corrias rent richting de bal. Corrias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gervasi trapt de bal weg van het doel. Lattaruli kopt de bal weg. Corpo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 0:2

34e minuut.
Ballabio verovert de bal door een tackle van achteren. Ballabio speelt de bal door. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pianu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Deo kopt de bal weg. Lattaruli is nu in balbezit. Bardi onderschept slim de pass. Bardi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rondana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 1:2

41e minuut.
Coldani rent richting de bal. Coldani met een sublieme pass. Ariatti rent richting de bal. Corrias onderschept slim de pass. Corrias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salah perchè ti amo 50%, Dinamo Targu Ocna 50%.
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 1:3

61e minuut.
Deo verovert de bal door een tackle van achteren. Deo passt de bal zonder na te denken. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taribelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 2:3

72e minuut.
Lattaruli is nu in balbezit. Deo onderschept slim de pass. Deo probeert naar een medespeler te passen. Bardi rent richting de bal. Bardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salah perchè ti amo 46%, Dinamo Targu Ocna 54%.
Salah perchè ti amo - Dinamo Targu Ocna 2:3