Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilentana U. C. Deteli
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker speelt de bal door. Lucente rent richting de bal. Zengin onderschept slim de pass. Zengin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James draait met de bal, schiet en ... Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 1:0

8e minuut.
James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. James passt de bal met de wreef. Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Merzagora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 2:0

10e minuut.
Demuth met een sublieme pass. James is nu in balbezit. James passt de bal in één keer door. Zengin is nu in balbezit. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 3:0

12e minuut.
Lascaro is nu in balbezit. James onderschept slim de pass. James met een sublieme pass. Klungelig pakt de Bakker de bal. de Bakker schiet op doel. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Fajdowicz passt de bal met de wreef. Demuth rent richting de bal. Demuth passt de bal zonder na te denken. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Carciola is nu in balbezit. Tricerri onderschept slim de pass. Tricerri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Perosino rent richting de bal. Fernández Sarmiento onderschept slim de pass. Fernández Sarmiento speelt de bal door. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Perosino is nu in balbezit. de Bakker rent richting de bal. de Bakker speelt de bal door. Zengin is nu in balbezit. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 4:0

43e minuut.
de Bakker is nu in balbezit. Zengin rent richting de bal. de Bakker is nu in balbezit. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 32%, U. C. Deteli 68%.
Cilentana - U. C. Deteli 4:0

47e minuut.
Merzagora rent richting de bal. Merzagora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Sarmiento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Bakker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lascaro passt de bal zonder na te denken. Fajdowicz speelt de bal door. Klungelig pakt James de bal. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzagora bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker onderschept slim de pass. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 5:0

57e minuut.
Tricerri kan de bal niet met de borst controleren. Zengin is nu in balbezit. Zengin passt de bal in één keer door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Demuth kopt de bal weg. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. James draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 6:0

65e minuut.
James passt de bal met de wreef. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth geeft een hoge lob. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Pavoni speelt de bal door. Galeone geeft een hoge lob. James geeft een hoge lob. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 7:0

73e minuut.
Demuth met een snelle inworp. James geeft de bal voor. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ... Pavoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 8:0

74e minuut.
Fajdowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fajdowicz speelt de bal door. Demuth met een sublieme pass. James rent richting de bal. James schiet op doel. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Merzagora is nu in balbezit. Merzagora geeft een hoge lob. Paina kopt de bal weg. Klungelig pakt Zengin de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
James rent richting de bal. James passt de bal in één keer door. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ... Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 9:0

80e minuut.
Perosino rent richting de bal. de Bakker rent richting de bal. de Bakker passt de bal met de wreef. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cederiks is nu in balbezit. Perosino speelt de bal door. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zengin passt de bal in één keer door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft de bal voor. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Pavoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz passt de bal in één keer door. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ... Pavoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 10:0

87e minuut.
James onderschept slim de pass. James passt de bal zonder na te denken. Demuth is nu in balbezit. Demuth geeft een lange en hoge pass. de Bakker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 11:0

89e minuut.
James rent richting de bal. James met een sublieme pass. Demuth is nu in balbezit. Demuth geeft een hoge lob. Zengin springt en kopt de bal. Paal! de Bakker is nu in balbezit. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - U. C. Deteli 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 15%, U. C. Deteli 85%.
Cilentana - U. C. Deteli 12:0