Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimi Romantici Royal Wolves
sky road Tactiek 424
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 18
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
La heeft problemen om de bal te vangen. Tocev rent richting de bal. Tocev passt de bal met de wreef. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel. Ferretti Rigati bokst de bal weg. Toye is nu in balbezit. Orlandini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tocev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 1:0

9e minuut.
Walgraeve geeft een hoge lob. Tocev kopt de bal weg. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. La probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Preatoni probeert naar een medespeler te passen. Marschall probeert de bal aan de voet te houden. Eleuteri rent richting de bal. Santoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoni schiet op doel. Laviano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tocev rent richting de bal. Tocev geeft een hoge lob. Toye rent richting de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 2:0

18e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Daar is Fulici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocev is nu in balbezit. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Ferretti Rigati met een harde bal richting middenveld. Walgraeve kopt de bal weg. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Walgraeve rent richting de bal. Walgraeve speelt de bal door. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een lange en hoge pass. Tocev maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferretti Rigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dalkia rent richting de bal. Jones rent richting de bal. Jones geeft een hoge lob. Daar is Tocev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 3:0

31e minuut.
La geeft de bal voor. Toye met een sublieme pass. Domján met een sublieme pass. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ... Ferretti Rigati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 4:0

36e minuut.
Walgraeve met een sublieme pass. Toye rent richting de bal. Toye passt de bal met de wreef. Tocev rent richting de bal. Tocev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 5:0

42e minuut.
Toye speelt de bal door. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján passt de bal zonder na te denken. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 26%, Royal Wolves 74%.
Ultimi Romantici - Royal Wolves 5:0

46e minuut.
Santoni speelt de bal door. Eleuteri rent richting de bal. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati bokst de bal weg. Paal! Toye rent richting de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

52e minuut.
Tocev probeert naar een medespeler te passen. Domján rent richting de bal. Domján met een sublieme pass. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 6:0

54e minuut.
Walgraeve kopt de bal weg. Toye rent richting de bal. Toye passt de bal met de wreef. Tocev is nu in balbezit. Tocev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 7:0

56e minuut.
Dalkia bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye passt de bal met de wreef. Tocev rent richting de bal. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domján is nu in balbezit. Domján schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferretti Rigati trapt de bal weg van het doel. Speziga controleert de bal met de borst. Domján rent richting de bal. Domján haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 8:0

60e minuut.
Speziga heeft problemen om de bal te vangen. Speziga met een sublieme pass. La rent richting de bal. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dalkia is nu in balbezit. Walgraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Walgraeve geeft de bal voor. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. Paal! Daar is La, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 9:0

66e minuut.
Toye rent richting de bal. Toye speelt de bal door. Tocev is nu in balbezit. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 10:0

68e minuut.
Domján kan de bal niet met de borst controleren. Domján geeft een lange en hoge pass. Ferretti Rigati met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ferretti Rigati met een sublieme pass. Tocev kopt de bal weg. Klungelig pakt Toye de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 11:0

72e minuut.
Tocev verovert de bal door een tackle van achteren. Eleuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tocev. Eleuteri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Domján speelt de bal door. Tocev rent richting de bal. Tocev geeft een hoge lob. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones geeft een hoge lob. Toye kopt de bal weg. Tocev is nu in balbezit. Tocev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 12:0

79e minuut.
Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones geeft de bal voor. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tocev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 13:0

87e minuut.
Baniera geeft een hoge lob. Toye kopt de bal weg. Tocev is nu in balbezit. Toye rent richting de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Royal Wolves 14:0

89e minuut.
Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye geeft een hoge lob. Tocev rent richting de bal. Tocev schiet op doel. Ferretti Rigati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Toye geeft de bal voor. Tocev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 13%, Royal Wolves 87%.
Ultimi Romantici - Royal Wolves 14:0