Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villastellone Isotopi
Normal Tactiek ufo arr dx
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Rover zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olmo is nu in balbezit. Castagnelli met een sublieme pass. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:1

7e minuut.
Castagnelli met een sublieme pass. Asnicar kan de bal niet met de borst controleren. Miraglia rent richting de bal. Miraglia geeft een lange en hoge pass. Bolatto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Castagnelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castagnelli probeert naar een medespeler te passen. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:2

16e minuut.
Miraglia passt de bal in één keer door. Bolatto rent richting de bal. Dignani probeert naar een medespeler te passen. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolatto is nu in balbezit. Bolatto schiet op doel. Randazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:3

18e minuut.
Guarnerio passt de bal met de wreef. Inworp. Castagnelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraglia rent richting de bal. Miraglia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolatto is nu in balbezit. Bolatto draait met de bal, schiet en ... Randazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:4

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Randazzo met een harde bal richting middenveld. Olmo kopt de bal weg. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Guarnerio geeft een lange en hoge pass. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo met een sublieme pass. Bolatto rent richting de bal. Bolatto schiet op doel. Randazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Manfrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Bolatto rent richting de bal. Bolatto schiet op doel. Randazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villastellone 76%, Isotopi 24%.
Villastellone - Isotopi 0:5

49e minuut.
Omodei is nu in balbezit. Omodei passt de bal in één keer door. Dignani geeft een hoge lob. Daar is Omodei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omodei geeft de bal voor. Randazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Guarnerio rent richting de bal. Guarnerio geeft een lange en hoge pass. Castagnelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolatto de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Guarnerio is nu in balbezit. Castagnelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castagnelli passt de bal met de wreef. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Asnicar kopt de bal weg. Daar is Rover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rover geeft een hoge lob. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Guarnerio de bal. Miraglia rent richting de bal. Miraglia passt de bal in één keer door. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villastellone - Isotopi 0:6

89e minuut.
Castagnelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnelli speelt de bal door. Miraglia speelt de bal door. Bolatto rent richting de bal. Bolatto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villastellone 73%, Isotopi 27%.
Villastellone - Isotopi 0:6