Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrarese 1908 Onassela
Normal Tactiek 2vs2
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Camerlengo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresolin passt de bal in één keer door. Guercini is nu in balbezit. Guercini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Defabritiis probeert naar een medespeler te passen. Camerlengo rent richting de bal. Camerlengo passt de bal in één keer door. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini haalt uit met een fantastische trap. Paesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caldato is nu in balbezit. Caldato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 1:0

10e minuut.
Daar is Bresolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresolin passt de bal zonder na te denken. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini schiet op doel. Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 2:0

14e minuut.
Bresolin met een sublieme pass. Woźnica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guercini. Guercini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camerlengo verovert de bal door een tackle van achteren. Camerlengo passt de bal in één keer door. Guercini is nu in balbezit. Guercini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gatto kopt de bal weg. Bresolin rent richting de bal. Bresolin speelt de bal door. Guercini is nu in balbezit. Guercini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Carabott probeert naar een medespeler te passen. Bresolin rent richting de bal. Bresolin haalt uit met een fantastische trap. Guercini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Guercini rent richting de bal. Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camerlengo neemt de hoekschop. Paesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gatto kopt de bal weg. Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica passt de bal in één keer door. Tripayantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripayantv passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Caldato met de inworp. Bresolin is nu in balbezit. Bresolin probeert naar een medespeler te passen. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 3:0

36e minuut.
Klungelig pakt Caldato de bal. Caldato geeft de bal voor. Guercini is nu in balbezit. Guercini haalt uit met een fantastische trap. Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bresolin heeft problemen om de bal te vangen. Bresolin passt de bal zonder na te denken. Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrarese 1908 14%, Onassela 86%.
Carrarese 1908 - Onassela 3:0

46e minuut.
Camerlengo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bresolin probeert naar een medespeler te passen. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 4:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camerlengo met de inworp. Bresolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresolin haalt uit met een fantastische trap. Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 5:0

56e minuut.
Bresolin met een sublieme pass. Guercini is nu in balbezit. Guercini passt de bal in één keer door. Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Danero is nu in balbezit. Danero geeft een hoge lob. Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini rent richting de bal. Guercini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bresolin rent richting de bal. Bresolin passt de bal met de wreef. Guercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bresolin is nu in balbezit. Bresolin probeert naar een medespeler te passen. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ... Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrarese 1908 - Onassela 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrarese 1908 11%, Onassela 89%.
Carrarese 1908 - Onassela 6:0