Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:33
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.021
  • Stadion: Vieste Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3078
Vieste Ultimi Romantici
Attack Tactiek sky road
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Cristache geeft een lange en hoge pass. Domján kopt de bal weg. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel. Lizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:1

8e minuut.
Allamano kopt de bal weg. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve speelt de bal door. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lizza speelt de bal door. Cristache kopt de bal weg. Toye speelt de bal door. Tocev is nu in balbezit. Tocev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:2

14e minuut.
Trasi speelt de bal door. Cristache is nu in balbezit. Cristache geeft een lange en hoge pass. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Reggiardi de bal. Domján is nu in balbezit. Domján geeft de bal voor. Toye rent richting de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Allamano met de inworp. Daar is Mulazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Mulazzani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Svjetlanović met de inworp. Walgraeve met een sublieme pass. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reggiardi de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:3

19e minuut.
Marinaro heeft problemen om de bal te vangen. Budassi rent richting de bal. Tocev onderschept slim de pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:4

27e minuut.
Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján rent richting de bal. Domján geeft de bal voor. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:5

29e minuut.
Trasi met een sublieme pass. Toye rent richting de bal. Toye passt de bal in één keer door. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dikariev passt de bal zonder na te denken. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache met een sublieme pass. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. De bal raakt de paal. Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tocev rent richting de bal. Tocev schiet op doel. Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:6

36e minuut.
Walgraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Walgraeve geeft de bal voor. Reggiardi probeert de bal met de borst te controleren. Tocev rent richting de bal. Tocev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Mulazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domján kopt de bal weg. Klungelig pakt Reggiardi de bal. Toye is nu in balbezit. Toye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:7

42e minuut.
Tocev rent richting de bal. Domján rent richting de bal. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reggiardi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tocev heeft problemen om de bal te vangen. Lizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:8

45e minuut.
Domján rent richting de bal. Domján probeert naar een medespeler te passen. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel. Reggiardi probeert de bal aan de voet te houden. Lizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieste 76%, Ultimi Romantici 24%.
Vieste - Ultimi Romantici 0:8

48e minuut.
Domján rent richting de bal. Domján passt de bal in één keer door. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ... Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:9

50e minuut.
Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve geeft een hoge lob. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Allamano de bal. Walgraeve rent richting de bal. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Domján rent richting de bal. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján rent richting de bal. Tocev rent richting de bal. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev geeft de bal voor. Toye rent richting de bal. Toye haalt uit met een fantastische trap. Lizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lizza met een harde bal richting middenveld. Domján kopt de bal weg. Tocev rent richting de bal. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:10

62e minuut.
Doeltrap. Lizza met een harde bal richting middenveld. Walgraeve kopt de bal weg. Tocev kan de bal niet met de borst controleren. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Lizza trapt de bal weg. Walgraeve geeft een hoge lob. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Domján probeert de bal aan de voet te houden. Domján passt de bal zonder na te denken. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Daar is Tocev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Walgraeve met de inworp. Domján probeert naar een medespeler te passen. Tocev rent richting de bal. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:11

69e minuut.
Baniera geeft de bal voor. Allamano bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tocev verovert de bal door een tackle van achteren. Tocev passt de bal zonder na te denken. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:12

76e minuut.
Svjetlanović probeert naar een medespeler te passen. Walgraeve met een sublieme pass. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel. Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:13

77e minuut.
Marinaro is nu in balbezit. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Tocev is nu in balbezit. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. Lizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tocev rent richting de bal. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:14

78e minuut.
Daar is Galvanino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocev rent richting de bal. Trasi rent richting de bal. Tocev onderschept slim de pass. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Lizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toye is nu in balbezit. Toye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieste - Ultimi Romantici 0:15

81e minuut.
Mulazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev onderschept slim de pass. Tocev probeert naar een medespeler te passen. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dikariev speelt de bal door. Domján rent richting de bal. Domján probeert naar een medespeler te passen. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Lizza speelt de bal door. Walgraeve kopt de bal weg. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieste 85%, Ultimi Romantici 15%.
Vieste - Ultimi Romantici 0:15