Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CarlyDor Imperial Trevisana
Carly Y1 Tactiek 442
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 16.6
very good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák is nu in balbezit. Šedák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pietreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tegner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelino rent richting de bal. Šedák verovert de bal door een tackle van achteren. Šedák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tefeci met een sublieme pass. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tanzi met een harde bal richting middenveld. Sfogliarini kopt de bal weg. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Räss heeft problemen om de bal te vangen. Räss geeft de bal voor. Ciano heeft problemen om de bal te vangen. Šedák rent richting de bal. Šedák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Räss speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel. Tegner probeert de bal aan de voet te houden. Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 1:0

15e minuut.
Räss probeert naar een medespeler te passen. Šedák rent richting de bal. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 2:0

19e minuut.
Šedák geeft een lange en hoge pass. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła passt de bal zonder na te denken. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jagodzki probeert naar een medespeler te passen. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai geeft een hoge lob. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pachuła geeft de bal voor. Ciano kopt de bal weg. Sfogliarini met een sublieme pass. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 3:0

26e minuut.
Räss met een sublieme pass. Šedák heeft problemen om de bal te vangen. Šedák probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šedák heeft problemen om de bal te vangen. Šedák geeft een lange en hoge pass. Räss speelt de bal door. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sfogliarini met een sublieme pass. Räss heeft problemen om de bal te vangen. Räss met een sublieme pass. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 4:0

34e minuut.
Sfogliarini is nu in balbezit. Räss rent richting de bal. Räss geeft een hoge lob. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Räss speelt de bal door. Sfogliarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfogliarini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tanzi speelt de bal door. Sfogliarini kopt de bal weg. Šedák is nu in balbezit. Šedák schiet op doel. Tanzi bokst de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Tanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 5:0

39e minuut.
Šedák verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michelino. Šedák raakt geblesseerd tijdens het duel. Tefeci met een snel genomen vrije trap. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci passt de bal zonder na te denken. Räss met een sublieme pass. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 13%, Imperial Trevisana 87%.
CarlyDor - Imperial Trevisana 5:0

49e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu geeft de bal voor. Šedák rent richting de bal. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Šedák is nu in balbezit. Šedák passt de bal zonder na te denken. Ciano is nu in balbezit. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pachuła passt de bal zonder na te denken. Šedák rent richting de bal. Šedák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 6:0

63e minuut.
Rimedio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimedio geeft de bal voor. Sfogliarini kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Räss passt de bal met de wreef. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Šedák rent richting de bal. Šedák geeft een lange en hoge pass. Ciano kopt de bal weg. Šedák heeft problemen om de bal te vangen. Šedák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Räss rent richting de bal. Räss geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Tanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 7:0

71e minuut.
Šedák rent richting de bal. Räss speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 8:0

79e minuut.
Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák passt de bal zonder na te denken. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Räss is nu in balbezit. Räss passt de bal zonder na te denken. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 9:0

83e minuut.
Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tegner passt de bal zonder na te denken. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák schiet op doel. Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 10:0

86e minuut.
Doeltrap. Tanzi trapt de bal weg. Sfogliarini speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Imperial Trevisana 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 6%, Imperial Trevisana 94%.
CarlyDor - Imperial Trevisana 11:0