Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.PIERELLA Arcadia F. C.
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Rescaldina met een sublieme pass. Tassistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassistro speelt de bal door. Bagiacchi is nu in balbezit. Bagiacchi haalt uit met een fantastische trap. Facchinetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Facchinetti probeert naar een medespeler te passen. Falconetti kopt de bal weg. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Granelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Granelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sauda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carolei komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Rescaldina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescaldina probeert naar een medespeler te passen. Tassistro rent richting de bal. Tassistro draait met de bal, schiet en ... Facchinetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.PIERELLA - Arcadia F. C. 1:0

28e minuut.
Tamburini is nu in balbezit. Rescaldina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescaldina probeert naar een medespeler te passen. Tassistro rent richting de bal. Tassistro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.PIERELLA 45%, Arcadia F. C. 55%.
FC.PIERELLA - Arcadia F. C. 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Cria de bal. Cria geeft de bal voor. Sgobbi heeft problemen om de bal te vangen. Manfredini is nu in balbezit. Manfredini draait met de bal, schiet en ... Facchinetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagiacchi is nu in balbezit. Bagiacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.PIERELLA - Arcadia F. C. 2:0

57e minuut.
Riga met een snelle inworp. Minervino is nu in balbezit. Minervino probeert naar een medespeler te passen. Granelli rent richting de bal. Granelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Falconetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falconetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minervino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Carolei de bal. Tararan probeert naar een medespeler te passen. Granelli is nu in balbezit. Granelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tamburini met de inworp. Manfredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredini geeft een lange en hoge pass. Pica heeft problemen om de bal te vangen. Pica geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tassistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassistro haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi kopt de bal weg. Daar is Tassistro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassistro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barboni met een sublieme pass. Carolei is nu in balbezit. Carolei met een sublieme pass. Granelli rent richting de bal. Granelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.PIERELLA 41%, Arcadia F. C. 59%.
FC.PIERELLA - Arcadia F. C. 2:0