Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rd Team Kolia
442 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Formigari heeft problemen om de bal te vangen. Dangelo rent richting de bal. Dangelo passt de bal met de wreef. Casaloldo is nu in balbezit. Casaloldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Casaloldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita geeft een lange en hoge pass. Chilikov rent richting de bal. Chilikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landzaat heeft problemen om de bal te vangen. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov schiet op doel. Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rd Team - Kolia 1:0

17e minuut.
Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati verovert de bal door een tackle van achteren. Salviati passt de bal met de wreef. Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Cassinari verovert de bal door een tackle van achteren. Cassinari probeert naar een medespeler te passen. Salviati bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Landzaat is nu in balbezit. Salviati is nu in balbezit. Meriggi begaat een overtreding. Meriggi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Dangelo is nu in balbezit. Dangelo met een sublieme pass. Pennacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rd Team 49%, Kolia 51%.
Rd Team - Kolia 1:0

71e minuut.
Yakupoğlu rent richting de bal. Yakupoğlu passt de bal zonder na te denken. Baraldo rent richting de bal. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rd Team 52%, Kolia 48%.
Rd Team - Kolia 1:0