Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playboyteam Sienergy FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Ansolini met een snelle inworp. Curcetti probeert naar een medespeler te passen. Ravanelli rent richting de bal. Basilicata verovert de bal door een tackle van achteren. Basilicata geeft een hoge lob. Cassisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Curcetti is nu in balbezit. Calogiuri onderschept slim de pass. Calogiuri met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiammingo de bal. Fiammingo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amatruda passt de bal met de wreef. Passariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuna is nu in balbezit. Passariello onderschept slim de pass. Passariello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Sienergy FC 1:0

12e minuut.
Auletta kopt de bal weg. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello speelt de bal door. Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiammingo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Amatruda is nu in balbezit. Passariello is nu in balbezit. Passariello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Sienergy FC 2:0

28e minuut.
Basilicata is nu in balbezit. Ravanelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basilicata raakt geblesseerd tijdens het duel. Basilicata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passariello rent richting de bal. Passariello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Sienergy FC 3:0

29e minuut.
Ravanelli rent richting de bal. Passariello verovert de bal door een tackle van achteren. Amatruda rent richting de bal. Amatruda schiet op doel. Cassisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Sienergy FC 4:0

39e minuut.
Calogiuri probeert naar een medespeler te passen. Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldonazzo begaat een overtreding. Caldonazzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 43%, Sienergy FC 57%.
Playboyteam - Sienergy FC 4:0

49e minuut.
Barrichello speelt de bal door. Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcetti is nu in balbezit. Fiammingo verovert de bal door een tackle van achteren. Fiammingo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Passariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale verovert de bal door een tackle van achteren. Amatruda onderschept slim de pass. Amatruda haalt uit met een fantastische trap. Cassisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Caldonazzo met een sublieme pass. Ansolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansolini geeft een lange en hoge pass. Passariello is nu in balbezit. Passariello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Di Lonardo kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Golles zijn tegenspeler op de grond. Di Lonardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Legnami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ravanelli rent richting de bal. Passariello onderschept slim de pass. Passariello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Playboyteam - Sienergy FC 5:0

77e minuut.
Ravanelli heeft problemen om de bal te vangen. Basilicata is nu in balbezit. Ravanelli begaat een overtreding. Ravanelli krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Passariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Passariello haalt uit met een fantastische trap. Candiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Lonardo zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playboyteam 50%, Sienergy FC 50%.
Playboyteam - Sienergy FC 5:0