Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirosecco All Scars
centro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 19.2
outstanding Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zanero geeft de bal voor. Fregoni rent richting de bal. Fregoni speelt de bal door. Alfero heeft problemen om de bal te vangen. Alfero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Zanero is nu in balbezit. Simionato verovert de bal door een tackle van achteren. Simionato met een sublieme pass. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 1:0

5e minuut.
Simionato onderschept slim de pass. Simionato passt de bal met de wreef. Stefanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi schiet op doel. Acchiappati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli met een sublieme pass. Lussu met een sublieme pass. Simionato rent richting de bal. Simionato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 2:0

8e minuut.
Alesci geeft de bal voor. Mendozzi kopt de bal weg. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato schiet op doel. Acchiappati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 3:0

13e minuut.
Simionato heeft problemen om de bal te vangen. Simionato passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendozzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 4:0

15e minuut.
Alfero met een sublieme pass. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi passt de bal met de wreef. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fregoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Alfero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfero passt de bal met de wreef. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 5:0

22e minuut.
Simionato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanero rent richting de bal. Zanero passt de bal met de wreef. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ... Acchiappati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 6:0

23e minuut.
Barolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mendozzi met een sublieme pass. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 7:0

35e minuut.
Alfero draait met de bal, schiet en ... Acchiappati speelt de bal door. Tinarelli kopt de bal weg. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lussu rent richting de bal. Lussu passt de bal in één keer door. Simionato is nu in balbezit. Simionato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 8:0

38e minuut.
Lussu met een sublieme pass. Mendozzi heeft problemen om de bal te vangen. Stefanini is nu in balbezit. Alfero verovert de bal door een tackle van achteren. Alfero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alfero is nu in balbezit. Alfero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simionato de bal. Simionato schiet op doel. Acchiappati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Fragapane met de inworp. Lussu speelt de bal door. Simionato rent richting de bal. Simionato schiet op doel. Acchiappati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 16%, All Scars 84%.
Tirosecco - All Scars 9:0

50e minuut.
Barolo onderschept slim de pass. Barolo speelt de bal door. Stefanini probeert naar een medespeler te passen. Lussu geeft een lange en hoge pass. Mendozzi geeft een hoge lob. Acchiappati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

54e minuut.
Fregoni onderschept slim de pass. Pozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni probeert naar een medespeler te passen. Simionato rent richting de bal. Simionato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 10:0

54e minuut.
Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Falco begaat een overtreding. Alfero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vendola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Simionato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfero is nu in balbezit. Alfero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bandi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fregoni met de inworp. Pozzoli is nu in balbezit. Pozzoli geeft een hoge lob. Acchiappati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Allegro de bal onder controle te krijgen. Pozzoli rent richting de bal. Pozzoli speelt de bal door. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 11:0

58e minuut.
Barolo is nu in balbezit. Barolo probeert naar een medespeler te passen. Alfero rent richting de bal. Mendozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fregoni kopt de bal weg. Simionato is nu in balbezit. Alfero is nu in balbezit. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Alfero de bal. Alfero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fregoni passt de bal zonder na te denken. Lussu rent richting de bal. Lussu passt de bal zonder na te denken. Mendozzi rent richting de bal. Mendozzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acchiappati met een harde bal richting middenveld. Alesci kopt de bal weg. Simionato is nu in balbezit. Simionato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 12:0

62e minuut.
De Falco speelt de bal door. Klungelig pakt Cucugliata de bal. Alfero verovert de bal door een tackle van achteren. Alfero schiet op doel. Acchiappati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simionato is nu in balbezit. Simionato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 13:0

66e minuut.
Mendozzi is nu in balbezit. Alfero is nu in balbezit. Alfero passt de bal met de wreef. Simionato is nu in balbezit. Simionato haalt uit met een fantastische trap. Acchiappati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Fragapane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lussu rent richting de bal. Lussu geeft de bal voor. Klungelig pakt Simionato de bal. Simionato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 14:0

67e minuut.
Daar is De Falco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Falco zijn tegenspeler op de grond. De Falco krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fregoni rent richting de bal. Fregoni geeft de bal voor. Mendozzi kopt de bal weg. Alfero heeft problemen om de bal te vangen. Alfero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 15:0

71e minuut.
Fragapane passt de bal in één keer door. Alfero rent richting de bal. Alfero passt de bal zonder na te denken. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 16:0

73e minuut.
Cucugliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu onderschept slim de pass. Lussu speelt de bal door. Alfero rent richting de bal. Alfero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 17:0

75e minuut.
Simionato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stefanini de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fragapane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simionato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 18:0

80e minuut.
Alfero is nu in balbezit. Simionato bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionato passt de bal in één keer door. Alfero bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fragapane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lussu is nu in balbezit. Lussu passt de bal zonder na te denken. Simionato rent richting de bal. Simionato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 19:0

86e minuut.
Fragapane met de inworp. Lussu speelt de bal door. Simionato is nu in balbezit. Simionato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 20:0

90e minuut.
Mendozzi geeft een lange en hoge pass. Simionato is nu in balbezit. Simionato geeft de bal voor. Mendozzi is nu in balbezit. Mendozzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirosecco - All Scars 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirosecco 10%, All Scars 90%.
Tirosecco - All Scars 21:0