Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Scars A.S. Supersano
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Errico probeert naar een medespeler te passen. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanini maakt een afschuwelijke overtreding. Stefanini krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Stefanini is nu in balbezit. Zanero is nu in balbezit. Zanero met een sublieme pass. Cucugliata rent richting de bal. Cucugliata draait met de bal, schiet en ... Furini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Borelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucugliata verovert de bal door een tackle van achteren. Errico is nu in balbezit. Cucugliata rent richting de bal. Cucugliata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giacconi is nu in balbezit. Giacconi geeft een hoge lob. Zanero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Falco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Falco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Borelli passt de bal zonder na te denken. Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo met een sublieme pass. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto schiet op doel. Acchiappati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marsilia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
All Scars - A.S. Supersano 0:1

36e minuut.
Zanero is nu in balbezit. Cauzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cauzo met een sublieme pass. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Borelli met een sublieme pass. Cauzo rent richting de bal. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bandi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Scars 62%, A.S. Supersano 38%.
All Scars - A.S. Supersano 0:1

53e minuut.
Frazzetto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pezzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Falco rent richting de bal. De Falco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Marsilia speelt de bal door. Stefanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap. Acchiappati bokst de bal weg.

74e minuut.
Gandelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucugliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucugliata haalt uit met een fantastische trap. Furini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
All Scars - A.S. Supersano 1:1

76e minuut.
Frazzetto onderschept slim de pass. Zanero is nu in balbezit. Zanero geeft een lange en hoge pass. Pezzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzini geeft een hoge lob. Furini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Frazzetto passt de bal in één keer door. Inworp. Zanero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pezzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzini geeft een hoge lob. Furini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cimarrusto is nu in balbezit. Zanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto verovert de bal door een tackle van achteren. Cauzo rent richting de bal. Cauzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Scars 49%, A.S. Supersano 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
All Scars - A.S. Supersano 1:1