Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandinese Maronn e l Arc
442 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Carfì bereikt de bal nog maar net als eerste. Carfì passt de bal zonder na te denken. Pinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinello haalt uit met een fantastische trap. D`Errico probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Roldo met de inworp. Pasetti rent richting de bal. Pasetti passt de bal met de wreef. Alliati rent richting de bal. Alliati draait met de bal, schiet en ... Oliveto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandinese - Maronn e l Arc 1:0

17e minuut.
Bergolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergolo probeert naar een medespeler te passen. Fassi rent richting de bal. Alliati onderschept slim de pass. Alliati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fragala rent richting de bal. Bergolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergolo met een sublieme pass. Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bucciarelli rent richting de bal. Bucciarelli met een sublieme pass. Fassi is nu in balbezit. Alliati verovert de bal door een tackle van achteren. Alliati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is D`Errico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino onderschept slim de pass. Carfì verovert de bal door een tackle van achteren. Carfì draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandinese - Maronn e l Arc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandinese 45%, Maronn e l Arc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mandinese - Maronn e l Arc 1:1

49e minuut.
Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucciarelli onderschept slim de pass. Bucciarelli speelt de bal door. Pasetti rent richting de bal. Pasetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandinese - Maronn e l Arc 2:1

66e minuut.
Bucciarelli met een sublieme pass. Alliati rent richting de bal. Alliati geeft een lange en hoge pass. Bergolo is nu in balbezit. Bergolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bucciarelli controleert de bal met de borst. Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucciarelli begaat een overtreding. Bucciarelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandinese 58%, Maronn e l Arc 42%.
Mandinese - Maronn e l Arc 2:1