Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GiaNew SS Abbadia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Peluffo met een harde bal richting middenveld. Frizzarin kopt de bal weg. Zamparini heeft problemen om de bal te vangen. Mochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mochi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Crippa rent richting de bal. Mochi onderschept slim de pass. Mochi passt de bal in één keer door. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Frizzarin speelt de bal door. Mochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia rent richting de bal. Mochi onderschept slim de pass. Mochi draait met de bal, schiet en ... Peluffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GiaNew - SS Abbadia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiaNew 52%, SS Abbadia 48%.
GiaNew - SS Abbadia 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frizzarin rent richting de bal. Tam verovert de bal door een tackle van achteren. Tam haalt uit met een fantastische trap. Polletti bokst de bal weg.

60e minuut.
Manara passt de bal in één keer door. Madeddu is nu in balbezit. Madeddu passt de bal met de wreef. Mochi rent richting de bal. Mochi schiet op doel. Peluffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bonetto rent richting de bal. Bonetto geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamparini de bal. Maffei rent richting de bal. Maffei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GiaNew - SS Abbadia 0:2

71e minuut.
Zamparini passt de bal in één keer door. Crippa is nu in balbezit. Crippa speelt de bal door. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GiaNew - SS Abbadia 1:2

89e minuut.
Marchiggiano heeft problemen om de bal te vangen. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tam probeert naar een medespeler te passen. Cicaloni rent richting de bal. Cicaloni schiet op doel. Polletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GiaNew 45%, SS Abbadia 55%.
GiaNew - SS Abbadia 1:2