Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grifone 1893 cfc Padule.fc
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Altiner is nu in balbezit. Coccella onderschept slim de pass. Coccella passt de bal met de wreef. Somaro rent richting de bal. Somaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 0:1

13e minuut.
Crisantemi geeft de bal voor. Daar is Villoresi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villoresi met een sublieme pass. Gaiardo is nu in balbezit. Gaiardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 1:1

15e minuut.
Folgheraiter kopt de bal weg. Villoresi rent richting de bal. Villoresi passt de bal zonder na te denken. Gaiardo rent richting de bal. Gaiardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dolci geeft een hoge lob. Inworp. Guirino met de inworp. Gaiardo is nu in balbezit. Gaiardo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Villoresi met een sublieme pass. Crisantemi is nu in balbezit. Crisantemi passt de bal in één keer door. Pecori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecori schiet op doel. Guarniero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 2:1

27e minuut.
Gaiardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luzzatto komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Somaro passt de bal met de wreef. Cinque controleert de bal met de borst. Somaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Crisantemi onderschept slim de pass. Crisantemi probeert naar een medespeler te passen. Gallino is nu in balbezit. Pecori is nu in balbezit. Pecori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grifone 1893 cfc 46%, Padule.fc 54%.
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 2:1

56e minuut.
Crisantemi is nu in balbezit. Crisantemi geeft de bal voor. Luzzatto is nu in balbezit. Luzzatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 3:1

57e minuut.
Pecori verovert de bal door een tackle van achteren. Terlizzi is nu in balbezit. Terlizzi passt de bal met de wreef. Luzzatto rent richting de bal. Luzzatto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 4:1

58e minuut.
Somaro speelt de bal door. Klungelig pakt Cinque de bal. Terlizzi rent richting de bal. Pecori onderschept slim de pass. Pecori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luzzatto heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Caiato met een snelle inworp. Crisantemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi rent richting de bal. Crisantemi verovert de bal door een tackle van achteren. Crisantemi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grifone 1893 cfc 38%, Padule.fc 62%.
Grifone 1893 cfc - Padule.fc 4:1