Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc diablos Bucine
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pecorari is nu in balbezit. Pecorari passt de bal met de wreef. Villani rent richting de bal. Nava onderschept slim de pass. Nava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Grava passt de bal in één keer door. Rettino rent richting de bal. Rettino passt de bal met de wreef. Nava is nu in balbezit. Nava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Tendone is nu in balbezit. Capotosti verovert de bal door een tackle van achteren. Capotosti passt de bal in één keer door. Cimarosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto schiet op doel. Luparini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava geeft een hoge lob. Nava rent richting de bal. Nava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc diablos - Bucine 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc diablos 43%, Bucine 57%.
fc diablos - Bucine 1:0

48e minuut.
Bravetti met een sublieme pass. Bracalari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracalari geeft een lange en hoge pass. Capotosti is nu in balbezit. Capotosti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc diablos - Bucine 1:1

76e minuut.
Grava is nu in balbezit. Grava passt de bal zonder na te denken. Nava heeft problemen om de bal te vangen. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari schiet op doel. Fazzini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Brussolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brussolo geeft een hoge lob. Inworp. Giorgetta met een snelle inworp. Tendone speelt de bal door. Fazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc diablos 50%, Bucine 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc diablos - Bucine 1:1