Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Box LA Bucine
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Trucchi is nu in balbezit. Cimarosto onderschept slim de pass. Cimarosto speelt de bal door. Pazzo rent richting de bal. Pazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Galiano de bal. Galiano geeft een lange en hoge pass. Ferrera heeft problemen om de bal te vangen. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pegolò zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birolini rent richting de bal. Rivoira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birolini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Birolini kan niet meer verder spelen. Lussu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Graboli met een snelle inworp. Pegolò bereikt de bal nog maar net als eerste. Pegolò passt de bal in één keer door. Lussu is nu in balbezit. Lussu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Curotto trapt de bal weg. Mattarozzi kopt de bal weg. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Platinetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Box LA 46%, Bucine 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Box LA - Bucine 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Servili de bal. Servili geeft een hoge lob. Tacca heeft problemen om de bal te vangen. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Box LA - Bucine 0:1

69e minuut.
Rivoira is nu in balbezit. Lussu verovert de bal door een tackle van achteren. Lussu passt de bal zonder na te denken. Villanova is nu in balbezit. Villanova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Graboli met een snelle inworp. Grifeo speelt de bal door. Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Box LA 54%, Bucine 46%.
Box LA - Bucine 0:1