Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC vostra Bucine
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Villani geeft een lange en hoge pass. Porcelli rent richting de bal. Porcelli passt de bal met de wreef. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Maurici is nu in balbezit. Vivardi is nu in balbezit. Vivardi passt de bal in één keer door. Cimarosto heeft problemen om de bal te vangen. Cimarosto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Faralli passt de bal in één keer door. Grandoni is nu in balbezit. Qualizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni is nu in balbezit. Grandoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fionovelli speelt de bal door. Cimarosto rent richting de bal. Protti begaat een overtreding. Protti krijgt een gele kaart. Cimarosto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cimarosto komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vivardi verovert de bal door een tackle van achteren. Vivardi speelt de bal door. Capotosti rent richting de bal. Cimarosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Capotosti is nu in balbezit. Di Santo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Grandoni rent richting de bal. Grandoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maurici rent richting de bal. Maurici geeft een lange en hoge pass. Cristillo is nu in balbezit. Bravetti onderschept slim de pass. Bravetti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qualizza is nu in balbezit. Bonacolsi rent richting de bal. Qualizza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonacolsi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bonacolsi kan niet meer verder spelen. Servili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC vostra 51%, Bucine 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC vostra - Bucine 0:0

52e minuut.
Cristillo is nu in balbezit. Servili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cristillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonvicini rent richting de bal. Bonvicini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC vostra - Bucine 1:0

57e minuut.
Porcelli is nu in balbezit. Capotosti is nu in balbezit. Capotosti probeert naar een medespeler te passen. Cimarosto is nu in balbezit. Cimarosto schiet op doel. Fissiraga bokst de bal weg.

60e minuut.
Capotosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto is nu in balbezit. Capotosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto is nu in balbezit. Cimarosto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vivardi is nu in balbezit. Di Santo met een sublieme pass. Cimarosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto haalt uit met een fantastische trap. Protti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC vostra 60%, Bucine 40%.
AC vostra - Bucine 1:0