Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros F.C. JR THE BEST
Ni(HIA)2(H2O)4 Tactiek My first love
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 34.4
formidabel Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton passt de bal met de wreef. Madrigal rent richting de bal. Almunia is nu in balbezit. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 1:0

5e minuut.
Zerpa kan de bal niet met de borst controleren. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Effendy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Effendy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diamandi zijn tegenspeler op de grond. Almunia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zerpa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Madrigal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zitzlsperger kopt de bal weg. Diamandi heeft problemen om de bal te vangen. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerardo met een snelle inworp. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Stevens bokst de bal weg.

22e minuut.
Madrigal controleert de bal met de borst. Madrigal passt de bal in één keer door. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zerpa is nu in balbezit. Zitzlsperger is nu in balbezit. Zitzlsperger geeft een lange en hoge pass. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gusarov geeft een hoge lob. Ariza rent richting de bal. Ariza geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Effendy rent richting de bal. Met opzet legt Oancea zijn tegenspeler op de grond. Oancea krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Gerardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardo geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Valera passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een hoge lob. Almunia rent richting de bal. Almunia schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zerpa rent richting de bal. Zerpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 38%, JR THE BEST 62%.
Metaleros F.C. - JR THE BEST 2:0

46e minuut.
Travaglio komt het veld opgelopen. Ramos komt het veld opgelopen. Ülke komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ramos rent richting de bal. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton passt de bal in één keer door. Ülke is nu in balbezit. Ülke draait met de bal, schiet en ... Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zerpa de bal. Zerpa draait met de bal, schiet en ... Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gerardo is nu in balbezit. Gerardo geeft een lange en hoge pass. Ülke is nu in balbezit. Ülke draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 3:0

68e minuut.
Inworp. Vílchez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chandelier rent richting de bal. Chandelier geeft een lange en hoge pass. Ariza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilijašević rent richting de bal. Ilijašević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gusarov geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wyrzucki stond buitenspel. Primera neemt vlug de vrije trap. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Stevens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Almunia is nu in balbezit. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 4:0

75e minuut.
Ariza rent richting de bal. Ariza geeft de bal voor. Effendy is nu in balbezit. Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa geeft de bal voor. Stevens bokst de bal weg.

76e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza passt de bal met de wreef. Daar is Vílchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez schiet op doel. Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 5:0

77e minuut.
Chandelier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jiménez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Klungelig pakt İsayev de bal. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Stevens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 6:0

85e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Gerardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerardo geeft een lange en hoge pass. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Stevens bokst de bal weg.

90e minuut.
İsayev geeft de bal voor. Ramos kopt de bal weg. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia schiet op doel. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - JR THE BEST 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 35%, JR THE BEST 65%.
Metaleros F.C. - JR THE BEST 7:0