Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CATITANES Barcelona Fv
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tarazona de bal onder controle te krijgen. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache is nu in balbezit. Carache passt de bal in één keer door. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache verovert de bal door een tackle van achteren. Carache probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Villareal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Carache is nu in balbezit. Pereira is nu in balbezit. Petit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petit krijgt een gele kaart. Pereira raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Villareal trapt de bal weg. Petit kopt de bal weg. Tarazona met een sublieme pass. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villareal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 48%, Barcelona Fv 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CATITANES - Barcelona Fv 0:0

51e minuut.
Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón speelt de bal door. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. Villareal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Monagas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes met de inworp. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villareal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - Barcelona Fv 0:1

63e minuut.
Aponte speelt de bal door. Zauner heeft problemen om de bal te vangen. Zauner geeft een hoge lob. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petit passt de bal in één keer door. Pabón rent richting de bal. Pabón passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 58%, Barcelona Fv 42%.
CATITANES - Barcelona Fv 0:1