Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galicia F.C. C.A. Tariba
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ordáz geeft de bal voor. Klungelig pakt Santos de bal. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte draait met de bal, schiet en ... Villareal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - C.A. Tariba 1:0

10e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Cabrales rent richting de bal. Cabrales draait met de bal, schiet en ... Villareal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - C.A. Tariba 2:0

25e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Cabrales is nu in balbezit. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte schiet op doel. Villareal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - C.A. Tariba 3:0

39e minuut.
Klungelig pakt Cabrales de bal. Arocha rent richting de bal. Arocha passt de bal zonder na te denken. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojo onderschept slim de pass. Sojo met een sublieme pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap. Filosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 47%, C.A. Tariba 53%.
Galicia F.C. - C.A. Tariba 3:0

48e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. Villareal bokst de bal weg.

50e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal met de wreef. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte draait met de bal, schiet en ... Villareal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey passt de bal in één keer door. Sojo is nu in balbezit. Sojo geeft de bal voor. Rey krijgt zijn hoofd ertegen. Filosa bokst de bal weg.

64e minuut.
Ordáz met een snelle inworp. Colmenares rent richting de bal. Echenausi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colmenares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peñaranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galicia F.C. - C.A. Tariba 4:0

77e minuut.
Luna is nu in balbezit. Ordáz onderschept slim de pass. Ordáz probeert naar een medespeler te passen. Cabrales rent richting de bal. Cabrales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Sojo verovert de bal door een tackle van achteren. Sojo speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Colmenares onderschept slim de pass. Colmenares geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz onderschept slim de pass. Ordáz geeft een lange en hoge pass. Villareal bokst de bal weg. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galicia F.C. 36%, C.A. Tariba 64%.
Galicia F.C. - C.A. Tariba 4:0