Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcesousa Chamos F.C.
Guardiola5 Tactiek 424 Ofensivo
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abreu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Şamiloğlu geeft een hoge lob. Doppler rent richting de bal. Doppler geeft de bal voor. Avramov is nu in balbezit. Avramov draait met de bal, schiet en ... Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov heeft problemen om de bal te vangen. Opyd is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Caridad bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Krzywda passt de bal met de wreef. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo geeft een lange en hoge pass. Avramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kärger is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle speelt de bal door. Avramov is nu in balbezit. Avramov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Usher bereikt de bal nog maar net als eerste. Usher passt de bal met de wreef. Pineda is nu in balbezit. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov draait met de bal, schiet en ... Caridad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcesousa - Chamos F.C. 1:0

30e minuut.
Krzywda met een sublieme pass. Barcenas rent richting de bal. Barcenas passt de bal zonder na te denken. Matov rent richting de bal. Matov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Matov kopt de bal weg. Bottoms rent richting de bal. Bottoms geeft een hoge lob. Matov is nu in balbezit. Matov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Usher probeert naar een medespeler te passen. Opyd rent richting de bal. Pineda met een sublieme pass. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 61%, Chamos F.C. 39%.
Barcesousa - Chamos F.C. 1:0

51e minuut.
Kärger rent richting de bal. Usher is nu in balbezit. Usher met een sublieme pass. Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Barcenas passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matov de bal. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Caridad trapt de bal weg. Bottoms heeft problemen om de bal te vangen. Matov is nu in balbezit. Matov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Opyd rent richting de bal. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle speelt de bal door. Avramov is nu in balbezit. Avramov schiet op doel. Winiecki bokst de bal weg.

76e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle geeft een lange en hoge pass. Doldo is nu in balbezit. Doldo geeft een lange en hoge pass. Doppler probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avramov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcesousa - Chamos F.C. 1:1

79e minuut.
Barcenas kopt de bal weg. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov met een sublieme pass. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo rent richting de bal. Doldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matov de bal. Matov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Barcenas geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Matov is nu in balbezit. Matov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcesousa 36%, Chamos F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcesousa - Chamos F.C. 1:1