Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mampa blues Catatumbo FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Pabón trapt de bal weg van het doel. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft een hoge lob. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Rauseo is nu in balbezit. Rauseo speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Pabón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Catatumbo FC 0:1

20e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal zonder na te denken. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Rauseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauseo schiet op doel. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Losada zal de hoekschop nemen. Ayala kopt de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. Pabón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Catatumbo FC 0:2

25e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Páez met een snelle inworp. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aristigueta kopt de bal weg. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rauseo met een sublieme pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. Paal! Pabón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Valdés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molina met een snelle inworp. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mampa blues 68%, Catatumbo FC 32%.
mampa blues - Catatumbo FC 0:2

70e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal in één keer door. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Andrade kopt de bal weg. Rauseo is nu in balbezit. Rauseo passt de bal zonder na te denken. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Catatumbo FC 0:3

78e minuut.
De Ornelas met een harde bal richting middenveld. Cardozo kopt de bal weg. Molina kan de bal niet met de borst controleren. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rauseo rent richting de bal. Rauseo met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mampa blues - Catatumbo FC 0:4

87e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada geeft de bal voor. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mampa blues 57%, Catatumbo FC 43%.
mampa blues - Catatumbo FC 0:4