Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL 3B PESCA FC
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Bastardo speelt de bal door. Palacio is nu in balbezit. Bastardo rent richting de bal. Bastardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal in één keer door. Olivero met een sublieme pass. Palacio rent richting de bal. Palacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Olivero met een snelle inworp. Sira speelt de bal door. Palacio rent richting de bal. Palacio heeft problemen om de bal te vangen. Palacio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL 3B 40%, PESCA FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL 3B - PESCA FC 0:0

53e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft de bal voor. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Palacio probeert naar een medespeler te passen. Parada rent richting de bal. Parada passt de bal in één keer door. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL 3B - PESCA FC 1:0

65e minuut.
Adamas geeft de bal voor. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iriarte zijn tegenspeler op de grond. Iriarte krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Arvelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos rent richting de bal. Iriarte onderschept slim de pass. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL 3B - PESCA FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL 3B 37%, PESCA FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC REAL 3B - PESCA FC 1:1