Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thrashers FC The Time is out
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Theodoridis met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serra. Serra krijgt een gele kaart. Reinoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reinoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Saggiomo rent richting de bal. Saggiomo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Ponzo trapt de bal weg. Echeto kopt de bal weg. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bereau is nu in balbezit. Bereau passt de bal zonder na te denken. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap. Ponzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - The Time is out 1:0

19e minuut.
Serra passt de bal met de wreef. Bereau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereau passt de bal zonder na te denken. Piggot rent richting de bal. Piggot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - The Time is out 2:0

21e minuut.
Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra geeft een lange en hoge pass. Bottini probeert de bal aan de voet te houden. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bereau rent richting de bal. Bereau passt de bal zonder na te denken. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palomino trapt de bal weg van het doel. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Piggot rent richting de bal. Piggot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ponzo trapt de bal weg. Anghelinii met een sublieme pass. Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - The Time is out 3:0

32e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Piggot heeft problemen om de bal te vangen. Palomino rent richting de bal. Bereau is nu in balbezit. Bereau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Bereau verovert de bal door een tackle van achteren. Bereau probeert naar een medespeler te passen. Piggot is nu in balbezit. Piggot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - The Time is out 4:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serra met een snelle inworp. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare draait met de bal, schiet en ... Palomino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 29%, The Time is out 71%.
Thrashers FC - The Time is out 4:0

52e minuut.
Tavare is nu in balbezit. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare is nu in balbezit. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valente probeert de bal aan de voet te houden. Tavare rent richting de bal. Tavare passt de bal met de wreef. Piggot rent richting de bal. Piggot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Ponzo met een harde bal richting middenveld. Anghelinii kopt de bal weg. Piggot is nu in balbezit. Piggot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Piggot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piggot passt de bal in één keer door. Daar is Bereau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Patiño trapt de bal weg. Anghelinii kopt de bal weg. Piggot heeft problemen om de bal te vangen. Piggot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thrashers FC - The Time is out 5:0

79e minuut.
Serra speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Tavare is nu in balbezit. Tavare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thrashers FC 32%, The Time is out 68%.
Thrashers FC - The Time is out 5:0