Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Хуткія Драпежнікі Dinamo_Minsk
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lenets heeft problemen om de bal te vangen. Suczkou rent richting de bal. Lenets begaat een overtreding. Lenets krijgt een gele kaart. Suczkou raakt geblesseerd tijdens het duel. Suczkou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lyskavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich onderschept slim de pass. Rabinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Latushka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenets is nu in balbezit. Latushka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latushka krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Schiavo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiavo speelt de bal door. Zotkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hus` verovert de bal door een tackle van achteren. Hus` geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Legan`kou is nu in balbezit. Schiavo is nu in balbezit. Schiavo passt de bal zonder na te denken. Xianevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianevich schiet op doel. Ivashevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mieleszko met een sublieme pass. Schiavo probeert naar een medespeler te passen. Hus` rent richting de bal. Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 48%, Dinamo_Minsk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Хуткія Драпежнікі - Dinamo_Minsk 0:0

58e minuut.
Hus` is nu in balbezit. Mieleszko rent richting de bal. Mieleszko passt de bal zonder na te denken. Xianevich is nu in balbezit. Xianevich draait met de bal, schiet en ... Ivashevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Хуткія Драпежнікі 40%, Dinamo_Minsk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Хуткія Драпежнікі - Dinamo_Minsk 0:0