Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жывучыя Драпежнікі FK Стрыхунчыкі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Zinovik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankevich onderschept slim de pass. Lapuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pankevich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Huzikau met een snel genomen vrije trap. Muzyszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatsuha is nu in balbezit. Yatsuha haalt uit met een fantastische trap. Ladzik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - FK Стрыхунчыкі 1:0

14e minuut.
Inworp. Kas`janovich met een snelle inworp. Lapuga rent richting de bal. Lapuga geeft de bal voor. Pliachko verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zinovik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жывучыя Драпежнікі - FK Стрыхунчыкі 1:1

15e minuut.
Huzikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik verovert de bal door een tackle van achteren. Huzikau is nu in balbezit. Zinovik onderschept slim de pass. Zinovik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kacevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Urunich verovert de bal door een tackle van achteren. Urunich geeft de bal voor. Yatsuha rent richting de bal. Yatsuha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pankevich is nu in balbezit. Pankevich passt de bal in één keer door. Lapuga rent richting de bal. Lapuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Жывучыя Драпежнікі - FK Стрыхунчыкі 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 53%, FK Стрыхунчыкі 47%.
Жывучыя Драпежнікі - FK Стрыхунчыкі 1:2

46e minuut.
Urunich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pankratau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankratau geeft een lange en hoge pass. Labzo rent richting de bal. Labzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ladzik trapt de bal weg. Strakovich kopt de bal weg. Zinovik heeft problemen om de bal te vangen. Pankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankevich probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lapuga is nu in balbezit. Zinovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinovik rent richting de bal. Zinovik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Huzikau heeft problemen om de bal te vangen. Lapuga onderschept slim de pass. Lapuga met een sublieme pass. Zinovik is nu in balbezit. Zinovik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zhagalovicz met de inworp. Pankratau rent richting de bal. Pankratau passt de bal met de wreef. Yatsuha rent richting de bal. Yatsuha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жывучыя Драпежнікі 51%, FK Стрыхунчыкі 49%.
Жывучыя Драпежнікі - FK Стрыхунчыкі 1:2