Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бульбяныя Пераможцы Важкія Дрэвы
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Zhagalovicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Androsik komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Hardzevich geeft de bal voor. Ruzjankau rent richting de bal. Androsik met een sublieme pass. Laurutsich is nu in balbezit. Laurutsich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Antsipau onderschept slim de pass. Levashkevich is nu in balbezit. Hardzevich verovert de bal door een tackle van achteren. Antsipau verovert de bal door een tackle van achteren. Antsipau schiet op doel. Sadkovich bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Tabuhou controleert de bal met de borst. Maliarou probeert naar een medespeler te passen. Tabuhou probeert naar een medespeler te passen. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zolau trapt de bal weg van het doel. Lapuschyk is nu in balbezit. Lapuschyk speelt de bal door. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ruzjankau kopt de bal weg. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Androsik. Andronau raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Andronau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rasolau kopt de bal weg. Antsipau heeft problemen om de bal te vangen. Kupranovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Antsipau onderschept slim de pass. Antsipau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Важкія Дрэвы 1:0

28e minuut.
Andronau is nu in balbezit. Andronau speelt de bal door. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich draait met de bal, schiet en ... Zolau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Бульбяныя Пераможцы - Важкія Дрэвы 1:1

32e minuut.
Nitskovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lapuschyk rent richting de bal. Lapuschyk met een sublieme pass. Takushevich rent richting de bal. Takushevich schiet op doel. Zolau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Maliarou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birukou met een snelle inworp. Lapuschyk geeft een lange en hoge pass. Takushevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 60%, Важкія Дрэвы 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Бульбяныя Пераможцы - Важкія Дрэвы 1:1

54e minuut.
Androsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau verovert de bal door een tackle van achteren. Andronau met een sublieme pass. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich schiet op doel. Zolau bokst de bal weg.

89e minuut.
Andronau kopt de bal weg. Nitskovich is nu in balbezit. Takushevich onderschept slim de pass. Takushevich haalt uit met een fantastische trap. Zolau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бульбяныя Пераможцы - Важкія Дрэвы 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бульбяныя Пераможцы 52%, Важкія Дрэвы 48%.
Бульбяныя Пераможцы - Важкія Дрэвы 1:2