Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жоўтыя Мядзведзі Хуткія Змагары
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Zinoueu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muravitski rent richting de bal. Andreeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka is nu in balbezit. Rusanenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Higel` trapt de bal weg van het doel. Ragozin kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreeu de bal. Rusanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Karnilovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karnilovich met een sublieme pass. Muravitski rent richting de bal. Rusanenka is nu in balbezit. Rusanenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ragozin is nu in balbezit. Ragozin passt de bal met de wreef. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich schiet op doel. Sulima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 1:0

16e minuut.
Andreeu met een sublieme pass. Rusanenka is nu in balbezit. Met opzet legt Ragozin zijn tegenspeler op de grond. Ragozin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kadumkevich probeert naar een medespeler te passen. Hurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stahanovich onderschept slim de pass. Stahanovich draait met de bal, schiet en ... Sulima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 2:0

39e minuut.
Ragozin passt de bal zonder na te denken. Mamanovich heeft problemen om de bal te vangen. Mamanovich passt de bal zonder na te denken. Ragozin rent richting de bal. Ragozin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Мядзведзі 63%, Хуткія Змагары 37%.
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 2:0

54e minuut.
Pankratau geeft een lange en hoge pass. Stahanovich heeft problemen om de bal te vangen. Ragozin is nu in balbezit. Stahanovich rent richting de bal. Stahanovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Smalenchyk met de inworp. Halouczyk is nu in balbezit. Halouczyk geeft de bal voor. Rusanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanenka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kadumkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kadumkevich geeft de bal voor. Euliakevich kopt de bal weg. Mamanovich is nu in balbezit. Mamanovich geeft een hoge lob. Sulima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sokal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 3:0

74e minuut.
Smalenchyk probeert naar een medespeler te passen. Higel` is nu in balbezit. Rusanenka verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanenka draait met de bal, schiet en ... Karalevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 3:1

80e minuut.
Adamovicz geeft de bal voor. Inworp. Halouczyk met een snelle inworp. Daar is Andreeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreeu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rusanenka verovert de bal door een tackle van achteren. Rusanenka passt de bal met de wreef. Halouczyk rent richting de bal. Halouczyk schiet op doel. Karalevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Мядзведзі 56%, Хуткія Змагары 44%.
Жоўтыя Мядзведзі - Хуткія Змагары 3:2