Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Футбольны клуб Сабакі Зялёныя Зубры
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


18e minuut.
Piukin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapashevich geeft een hoge lob. Malakovich is nu in balbezit. Malakovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pankevich geeft een hoge lob. Salanenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrahovich begaat een overtreding. Mitrahovich krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Salanenka passt de bal met de wreef. Rumashik is nu in balbezit. Piukin maakt een afschuwelijke overtreding. Piukin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kapashevich passt de bal zonder na te denken. Mitrahovich rent richting de bal. Salanenka rent richting de bal. Mitrahovich onderschept slim de pass. Mitrahovich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Сабакі - Зялёныя Зубры 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Сабакі 32%, Зялёныя Зубры 68%.
Футбольны клуб Сабакі - Зялёныя Зубры 1:0

55e minuut.
Tselaval`nikau is nu in balbezit. Tselaval`nikau geeft een lange en hoge pass. Baudzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich onderschept slim de pass. Malakovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Kapashevich de bal onder controle te krijgen. Tselaval`nikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tselaval`nikau met een sublieme pass. Malakovich is nu in balbezit. Malakovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Футбольны клуб Сабакі - Зялёныя Зубры 2:0

83e minuut.
Hazha rent richting de bal. Hazha passt de bal in één keer door. Baudzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Malakovich schiet op doel. Ezavit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zyranau bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyranau geeft een hoge lob. Virych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapashevich rent richting de bal. Kapashevich haalt uit met een fantastische trap. Ezavit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Футбольны клуб Сабакі 41%, Зялёныя Зубры 59%.
Футбольны клуб Сабакі - Зялёныя Зубры 2:0