Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Nehljebi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18360
Nehljebi FC VRATNIK
tr Tactiek NOVA
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Laraignee passt de bal zonder na te denken. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov passt de bal in één keer door. Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mujabašić is nu in balbezit. Batz onderschept slim de pass. Batz geeft een hoge lob. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Alihodžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dobrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. van Male verovert de bal door een tackle van achteren. Batz geeft de bal voor. Lojudice controleert de bal met de borst. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Alihodžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Toskić rent richting de bal. Səfixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Səfixanov passt de bal in één keer door. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Alihodžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kvaternik geeft een hoge lob. Laraignee speelt de bal door. Płocki is nu in balbezit. Płocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:1

15e minuut.
Batz probeert naar een medespeler te passen. Laraignee rent richting de bal. Laraignee speelt de bal door. Płocki is nu in balbezit. Płocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Toskić de bal. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Alihodžić bokst de bal weg.

19e minuut.
Andronic rent richting de bal. Andronic geeft de bal voor. Vuličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov onderschept slim de pass. Səfixanov schiet op doel. Alihodžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:2

21e minuut.
Płocki rent richting de bal. Liješević rent richting de bal. Płocki onderschept slim de pass. Płocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:3

27e minuut.
Płocki is nu in balbezit. Płocki geeft de bal voor. Toskić is nu in balbezit. Lojudice verovert de bal door een tackle van achteren. Lojudice haalt uit met een fantastische trap. Alihodžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:4

29e minuut.
Kvaternik kan de bal niet met de borst controleren. Lojudice rent richting de bal. Lojudice passt de bal in één keer door. Daar is Səfixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Laraignee rent richting de bal. Batz met een sublieme pass. Płocki rent richting de bal. Płocki schiet op doel. Toskić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice passt de bal met de wreef. van Male probeert naar een medespeler te passen. Płocki is nu in balbezit. Płocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Batz met een sublieme pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic geeft een lange en hoge pass. Lojudice rent richting de bal. Lojudice haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nenadović kan de bal niet met de borst controleren. Batz verovert de bal door een tackle van achteren. Batz passt de bal in één keer door. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Płocki is nu in balbezit. Laraignee rent richting de bal. Laraignee met een sublieme pass. Klungelig pakt Lojudice de bal. Lojudice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 84%, FC VRATNIK 16%.
Nehljebi - FC VRATNIK 0:4

47e minuut.
Batz passt de bal met de wreef. Andronic is nu in balbezit. Andronic geeft de bal voor. Daar is Płocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płocki schiet op doel. Alihodžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Batz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daukszewicz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Andronic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujabašić rent richting de bal. Lojudice onderschept slim de pass. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic geeft een lange en hoge pass. Laraignee kopt de bal weg. Płocki is nu in balbezit. Płocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz probeert naar een medespeler te passen. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Vuličević probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice schiet op doel. Alihodžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:5

67e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz passt de bal met de wreef. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocki draait met de bal, schiet en ... Alihodžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Murańka de bal. Nenadović is nu in balbezit. Murańka onderschept slim de pass. Skroče verovert de bal door een tackle van achteren. Skroče schiet op doel. De bal raakt de paal. Tatara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Skroče controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rajnerman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Płocki is nu in balbezit. Płocki haalt uit met een fantastische trap. Alihodžić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergić onderschept slim de pass. Mujabašić rent richting de bal. Laraignee onderschept slim de pass. Laraignee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
van Male rent richting de bal. van Male geeft een lange en hoge pass. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:6

84e minuut.
Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz geeft de bal voor. Płocki is nu in balbezit. Płocki schiet op doel. Alihodžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nehljebi - FC VRATNIK 0:7

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Lojudice de bal onder controle te krijgen. Kvaternik rent richting de bal. Met opzet legt Lojudice zijn tegenspeler op de grond. Lojudice krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nehljebi 82%, FC VRATNIK 18%.
Nehljebi - FC VRATNIK 0:7