Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.01
  • Stadion: Satoru Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2916
Satoru Export
Normal Tactiek 5-2-1-2
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Gvozden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvozden passt de bal in één keer door. Gotovina rent richting de bal. Ćeranić onderschept slim de pass. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Konjić probeert naar een medespeler te passen. Katica rent richting de bal. Katica passt de bal zonder na te denken. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ptasiński geeft een lange en hoge pass. Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica passt de bal zonder na te denken. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moniuszko speelt de bal door. Klungelig pakt Katica de bal. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica rent richting de bal. Katica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeranić speelt de bal door. Pantić probeert de bal aan de voet te houden. Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Export 0:1

31e minuut.
Žerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozden onderschept slim de pass. Kurtović rent richting de bal. Gvozden verovert de bal door een tackle van achteren. Gvozden geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kruško kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Makitan is nu in balbezit. Makitan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gotovina de bal. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Moniuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeranić speelt de bal door. Daar is Katica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Export 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satoru 70%, Export 30%.
Satoru - Export 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolega komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Makitan passt de bal in één keer door. Hristojević rent richting de bal. Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Katica is nu in balbezit. Katica passt de bal zonder na te denken. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić haalt uit met een fantastische trap. Kruško probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Export 0:3

70e minuut.
Konjić met de inworp. Kurtović kan de bal niet met de borst controleren. Moniuszko is nu in balbezit. Moniuszko geeft een hoge lob. Katica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gvozden kan de bal niet met de borst controleren. Gvozden geeft een hoge lob. Katica is nu in balbezit. Katica draait met de bal, schiet en ... Kruško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gvozden rent richting de bal. Gvozden met een sublieme pass. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić schiet op doel. Kruško maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Export 0:4

82e minuut.
Katica bereikt de bal nog maar net als eerste. Katica geeft een lange en hoge pass. Konjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pupačić is nu in balbezit. Pupačić probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić passt de bal zonder na te denken. Katica is nu in balbezit. Katica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Satoru - Export 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satoru 70%, Export 30%.
Satoru - Export 0:5