Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gradina Srebrenik SSK SLAVIJA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Šalamunec kopt de bal weg. Stoil heeft problemen om de bal te vangen. Fucek is nu in balbezit. Stoil onderschept slim de pass. Stoil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Talić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šalamunec is nu in balbezit. Šalamunec met een sublieme pass. Pajanović rent richting de bal. Pajanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Pavlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juršić is nu in balbezit. Juršić passt de bal met de wreef. Stoil bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Šalamunec de bal. Škoro is nu in balbezit. Škoro passt de bal zonder na te denken. Vukomanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradina Srebrenik 52%, SSK SLAVIJA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gradina Srebrenik - SSK SLAVIJA 0:0

48e minuut.
Zuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Talić rent richting de bal. Talić geeft de bal voor. Pajanović rent richting de bal. Pajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradina Srebrenik - SSK SLAVIJA 1:0

69e minuut.
Škoro rent richting de bal. Škoro speelt de bal door. Vukomanović rent richting de bal. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Juršić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Škoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoro geeft een lange en hoge pass. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Andrin kopt de bal weg. Talić heeft problemen om de bal te vangen. Talić geeft een hoge lob. Strugar heeft problemen om de bal te vangen. Pavlek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Šalamunec probeert naar een medespeler te passen. Talić is nu in balbezit. Talić speelt de bal door. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradina Srebrenik 36%, SSK SLAVIJA 64%.
Gradina Srebrenik - SSK SLAVIJA 1:0